• Sports Series
  • Super Series
  • Ultimate Series
McLaren

McLaren

Bowers & Wilkins en McLaren: twee Britse topmerken die graag de grenzen verleggen van wat er binnen hun vakgebied mogelijk is. Ze staan er beide om bekend dat ‘kan niet’ voor hen geen optie is. We hebben nu samengewerkt om een loepzuivere geluidservaring te realiseren in de Sports Series, Super Series en Ultimate Series.

Bekijk video

Geavanceerde conustechnologie


Al onze audiosystemen voor McLaren zijn voorzien van geavanceerde materialen zoals aramid fibre en Rohacell – materialen die Bowers & Wilkins oorspronkelijk ontwikkelde voor zijn bekroonde hifi-luidsprekers.

Tweeter-on-Top


Het audiosysteem voor de McLaren Sports Series is voorzien van Tweeter-on-Top-technologie: een designkenmerk dat alleen in high-end luidsprekers wordt toegepast, inclusief de bekroonde 800 Series van Bowers & Wilkins.

Geïntegreerd design


De twee bedrijven werken nauw samen om audiosystemen te creëren die een integraal onderdeel van de cabine-architectuur vormen, met optimaal geplaatste luidsprekers die een maximale akoestische prestatie garanderen.

Nautilus


De tweeters in alle geluidssystemen die Bowers & Wilkins voor McLaren heeft ontwikkeld, zijn voorzien van Nautilus diffusers: spiraalvormige kanalen die gereflecteerde geluidsgolven vanaf de achterkant van elke driver laten verdwijnen.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.