• 5 Series
  • 6 Series GT
  • 7 Series
BMW

BMW

Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System is het eerste geluidssysteem in zijn soort: nooit eerder zijn zulke geavanceerde geluidstechnieken van studiokwaliteit, waaronder diamanten dome tweeters, toegepast in een personenauto. Vanaf dag één werkten de engineers van BMW en Bowers & Wilkins met elkaar samen om een geluidssysteem te creëren dat harmonieus samenwerkt met het luxe interieur van de auto. Hun doel was een geluidservaring produceren die je het gevoel geeft dat je met de artiest in de studio zit.

Bekijk video

Nautilus™


Geïnspireerd op de Nautilus-luidspreker van Bowers & Wilkins. Spiraalvormige diffusers absorberen het geluid dat wordt weerkaatst van de achterkant van elke driver, waardoor resonantie tot een minimum wordt beperkt.

Diamant


Diamanten tweeter domes zijn ontwikkeld onder laboratoriumomstandigheden en te vinden in de meeste geavanceerde studioluidsprekers van Bowers & Wilkins – en in de BMW 5, 7 en 6 Series GT.

Geluid en licht


De luidsprekers van het Diamond Surround Sound System in de voor- en achterdeuren hebben subtiele verlichting en grills van geëtst roestvrij staal die het geluid optimaal doorlaten.

aramid fibre


aramid fibre, een van de bekendste innovaties van Bowers & Wilkins, voorkomt vervorming in het middenbereik en zorgt voor een constanter spreidingspatroon – wat vooral belangrijk is in auto’s.

  • 5 Series
  • 6 Series GT
  • 7 Series

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.