Car Audio

Car Audio

De zoektocht naar natuurgetrouw, puur geluid is het uitgangspunt voor wat Bowers & Wilkins maakt. Ook voor onze autosystemen. We werken nauw met onze partners samen om onze audiosystemen voor auto’s telkens weer naar een hoger technologisch niveau te tillen. Het ultieme doel: loepzuivere geluidsweergave voor elke unieke cabine-architectuur en een unieke rijbeleving.

Laatste nieuws

Nieuws, beoordelingen, evenementen en meer van het Automotive-team bij Bowers & Wilkins. Lees hieronder het laatste automotive nieuws.

6 extravagante
gouden items

We hebben onze krachten gebundeld met BMW om zes extravagante gouden producten te verkennen, voorzien van onze PX- en T7 wireless-luidspreker ter ere van de lancering van de BMW X2.
Meer informatie >

De ultieme afspeellijst
voor in de auto

Compromisloos geluid voor een compromisloze auto. Ter ere van de lancering van de McLaren Senna hebben wij de ultieme afspeellijst samengesteld voor de meest verfijnde en op het wegverkeer afgestemde McLaren tot nu toe.
Meer informatie >

KLARA X Bowers & Wilkins

Het begon als een meeslepende soundtrack voor een reclamespotje op tv, maar is nu een professioneel en officieel uitgebrachte track. "These Woods (Human Made)" is het resultaat van het creatieve partnerschap tussen Bowers & Wilkins, Volvo UK en KLARA.
Meer informatie >

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.