Bowers & Wilkins voor bedrijven

Verbluffende geluidskwaliteit, geschikt voor alle ruimten

Welkom bij onze ruimte voor zakelijke relaties. De hoogwaardige audioproducten van Bowers & Wilkins zijn geliefd bij miljoenen verspreid over de hele wereld, en te vinden in enkele van de meest gerenommeerde opnamestudio's ter wereld, waaronder Abbey Road in Londen en Skywalker Sound in Californië. De luidsprekers van Bowers & Wilkins worden ook steeds vaker gevonden in zakelijke omgevingen, waaronder projectontwikkeling, de beste hotels ter wereld en aan boord van luxe jachten.

Custom Installation cinema room
AM-1 all-weather loudspeaker
Hospitality Zeppelin

Hospitality

De beste hotelketens tot boetiek; Producten van Bowers & Wilkins zijn te vinden in meer dan 3000 hotelkamers. Draadloze muzieksystemen laten gasten in stijl luisteren, terwijl de elegante Panorama 2 soundbar tv's verbluffend mooi doet klinken.

Projectontwikkeling

Onze custom installaties zijn ideaal voor speciaal gebouwde installaties in nieuwbouwwoningen, bioscoopzalen en commerciële ruimten. In de wand of het plafond ingebouwde luidsprekers bieden op discrete wijze geluid dat een absoluut genot is om naar te luisteren, terwijl de voor alle weersomstandigheden geschikte AM-1 stijlvol en duurzaam is.

Bowers & Wilkins for business

Neem contact op

  Voor meer informatie over ons productassortiment voor bedrijven, of om uw vereisten met onze installatie-experts te bespreken, kunt u contact opnemen met uw plaatselijke vertegenwoordiger in het VK, Noord- en Zuid-Amerika, Frankrijk , Duitsland, West- en Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten en Azië Pacific.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.