De geschiedenis van Bowers & Wilkins

In het tweede decennium van de 21e eeuw moderniseert Bowers & Wilkins zijn kenmerkende technologieën en betreedt de onderneming nieuwe markten. Diamanten tweetertechnologie wordt opgewaardeerd en omvat nu nog meer luidsprekers, terwijl fans van mobiele muziek nu profiteren van de eerste hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins.

800 Series Diamond

2010: 800 Series Diamond

De zesde generatie van de beste luidsprekerserie van Bowers & Wilkins werd begin 2010 geïntroduceerd. Het meest opwindende nieuws was dat de diamanten tweeters nu voor het eerst in ieder model van de serie worden toegepast. Verder maakt een uitgebreide optimalisering van alle geluidsgevoelige elementen de 800 Serie Diamond tot de best klinkende 800 Series die tot op heden verkrijgbaar is.

P5

2010: P5

Bij Bowers & Wilkins debuteert een hoofdtelefoon als een duidelijke indicatie van de nieuwe koers die de onderneming volgt. De luxueuze met leer beklede P5 mobiele HiFi hoofdtelefoon biedt gebruikers van een iPod® en iPhone® voor de allereerste keer de ervaring van het geluid van Bowers & Wilkins, waar ze ook gaan of staan.

MM-1

2010: MM-1

Bowers & Wilkins brengt zijn eerste speciale computerluidspreker op de markt. De MM-1 brengt de muziek die op de computer van een luisteraar is opgeslagen tot leven dankzij USB-streaming in de ingebouwde en hoogwaardige DAC. Hij sloeg meteen ongelooflijk goed aan en kreeg zeer gunstige beoordelingen van zowel de audiopers als fans van gadgets en technologie.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.