Ondersteuning

Namaakproducten

Bowers & Wilkins – true sound doesn't come from fake products

Alleen echte producten van Bowers & Wilkins kunnen het ware geluid van uw muziek voortbrengen. Pas dus op voor nepproducten van slechte kwaliteit.

Bowers & Wilkins heeft nagemaakte versies van haar producten gevonden die te koop worden aangeboden, o.a. op populaire veilingwebsites. Deze nepartikelen zien er misschien hetzelfde uit, maar ze klinken bij lange na niet zoals het origineel.

Houd de volgende richtlijnen aan om er zeker van te zijn dat u een echt Bowers & Wilkins-product koopt:

Het allerbelangrijkste is dat u alleen koopt bij een geautoriseerde Bowers & Wilkins-dealer. Klik hier om de voor u dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Indien u een product van Bowers & Wilkins aangeboden krijgt voor een prijs die veel lager ligt dan de standaardprijs, of het aanbod krijgt om producten in grote hoeveelheden te kopen, dan gaat het waarschijnlijk om nepproducten. Hetzelfde geldt voor producten die worden aangeboden in verkleurde of onverzegelde dozen, in verpakkingen met spelfouten of indien onderdelen of handleidingen ontbreken in de doos.

Indien u vermoedt dat het product dat u wilt kopen of gekocht heeft namaak is, neem dan onmiddellijk contact op met uw plaatselijke Bowers & Wilkins distributeur door te bellen naar 0032 (0)3-2067550 (NL), 0031(0)20-5602940 (Nederland) of per e-mail aan info@bwgroup.nl. Wij kunnen onmiddellijk bevestigen of het om een geautoriseerde dealer gaat en kunnen u adviseren indien u een namaakproduct gekocht heeft. Samen kunnen wij er hopelijk voor zorgen dat minder mensen een namaakproduct van inferieure kwaliteit kopen. Bowers & Wilkins behandelt alle informatie vertrouwelijk en waarborgt uw anonimiteit.

NB: producten die Bowers & Wilkins ontvangt voor servicedoeleinden en die als namaak worden geïdentificeerd, zullen niet worden geretourneerd. De verkoop en distributie van namaakproducten is verboden. Onze volledige garantievoorwaarden leest u hier.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.