AM-1 explore

AM-1

De Bowers & Wilkins AM-1 Architectural Monitor zorgt voor loepzuivere geluidskwaliteit op plekken die voor conventionele luidsprekers niet geschikt zijn. Hij is ervoor ontworpen om zo goed te klinken dat je er stil van wordt: binnen of buiten, het hele jaar door, in alle omstandigheden.

Overal live

De zeer duurzame, weerbestendige AM-1 is ontworpen voor toepassingen buitenshuis. Hij is perfect voor op het terras, in de tuin of aan het zwembad, maar door zijn robuuste ontwerp en slanke looks is hij ook een prima keuze voor in een openbare ruimte als een bar of restaurant. Hij is ook veelzijdig: met zijn gemakkelijk te installeren beugel kan hij zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

Weersbestendig

Met zijn grill van roestvast aluminium en zijn superstijve behuizing is de AM-1 onze meest duurzame luidspreker ooit. Binnen of buiten, thuis of in een restaurant, deze luidspreker presteert altijd prachtig.

UV-bestendig

De AM-1 heeft zware testen ondergaan voor weerbestendigheid, waaronder blootstelling aan UV-licht om langdurig gebruik buiten na te bootsen, en testen binnen een ruimte met een versnelde strooizoutcyclus om te zien of hij tegen de elementen bestand is.

AM-1 live anywhere

Omgekeerde driverconfiguratie

Bij gebruik buiten of in openbare ruimtes worden de luidsprekers meestal boven de luisteraar gemonteerd. Daarom hebben onze engineers met de AM-1 het traditionele luidsprekerontwerp op zijn kop gezet. De tweeter zit onder de andere drivers, waardoor de optimale luisteras (d.w.z. het punt waar de drivers exact in fase werken) van de AM-1 zo'n 10 graden lager wordt gericht. Perfectionisme om u overal van kristalhelder geluid te laten genieten.

Auxiliary Bass Radiator (ABR)

We hebben een ingenieuze oplossing gevonden om lage tonen krachtig te kunnen weergeven met een dichte, weerbestendige luidspreker. De ABR aan de achterkant zorgt voor een opmerkelijk goede basrespons voor dit type luidspreker.

220 graden te draaien

De beugel van de AM-1 is gemakkelijk te installeren doordat het systeem met één plug te monteren is. Hij steekt vrijwel niet uit, maar maakt het toch mogelijk de luidsprekers 220 graden te draaien om ze in een optimale hoek te plaatsen.

AM-1 drivers

AM-1 gallery 1

AM-1 gallery 2

AM-1 gallery 3
AM1 Tech

Volledige specificaties

Geluid van de hoogste kwaliteit en opperste flexibiliteit met de meest duurzame Bowers & Wilkins luidspreker: De all-weather AM-1 is dankzij het stijlvolle design niet alleen toepasbaar in buitensituaties maar ook perfect als elegante hifi luidspreker in een interieur oplossing . Daarnaast is de AM-1 luidspreker horizontaal en verticaal eenvoudig te monteren. De AM-1 beschikt over een ‘omgekeerd luidspreker’ design voor de beste geluidskwaliteit, voorzien van een 25mm aluminium dome tweeter gemonteerd onder een 5’’ mid/range driver. De innovatieve Auxilliary Bass Radiator (ABR) zorgt hierbij voor een indrukwekkende laagweergave.

Ontdek meer

Ontdek nog meer

 • DB1DB1

  DB1

  De DB1 is de meest geavanceerde subwoofer van Bowers & Wilkins ooit. Perfect voor een home theatre- of exclusief audiosysteem.

  DB1

 • 800 Series spotlight800 Series

  800 Series Diamond

  Ontdek de beste luidsprekers ter wereld. Nu met de helderheid van diamanten in ieder assortiment.

  800 Series Diamond

 • NautilusNautilus

  Nautilus

  Nautilus staat wereldwijd hoog aangeschreven als een uitstekende luidspreker die de richting van de audio-industrie nog altijd bepaalt.

  Nautilus

 • SoSSoS

  Society of Sound

  Leden van de Society of Sound Music kunnen door Peter Gabriels Real World Studios en het London Symphony Orchestra beheerde muziek van hoge kwaliteit downloaden.

  Society of Sound

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.