Marine

Marine

Veel zwaardere omstandigheden dan zeewater zijn voor een luidspreker niet te bedenken. De Marine Series-luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn juist voor deze omgeving ontworpen. Ze gaan ongelooflijk lang mee, maar dit gaat niet ten koste van de prestaties. De engineers van Bowers & Wilkins hebben gezorgd dat het geluid perfect is en daar de benodigde robuustheid aan toegevoegd.

Marine Series

De luidsprekers in de Marine Series van Bowers & Wilkins leveren hoogwaardig geluid op boten, jachten en in andere omgevingen waar water- en stofbestendigheid een belangrijke factor is.

Marine 8


Model
Marine 8

2-way systemDriverunits1x Ø25mm (1 in) soft dome tweeter
1x Ø200mm (8 in) polypropylene
cone bass/midrange
Marine 6


Model
Marine 6

2-way systemDriverunits1x Ø25mm (1 in) soft dome tweeter
1x Ø150mm (6 in) polypropylene
cone bass/midrange
50 years of audio excellence

50 jaar uitmuntend geluid

Bowers & Wilkins vervaardigt al 50 jaar de beste audioapparatuur ter wereld. Vanaf een klein begin achter in een elektronicawinkel in Worthing zijn wij uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van geluid, met miljoenen tevreden klanten wereldwijd, en we blijven de beste luidsprekers, hoofdtelefoons en draadloze luidsprekers maken die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Beste materialen


Wetenschappelijk materiaalonderzoek staat centraal in onze luidsprekers. Vanaf het baanbrekende gebruik van diamant en aramid fibre tot en met de nieuwste Continuum-conussen streven wij voortdurend naar het allerbeste.

Innovatie


De geluidsengineers van Bowers & Wilkins verleggen voortdurend de grenzen van hun eigen kennis van geluidstechniek en daarmee de kennis van de hele branche.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.