Marine 8

De Marine 8 is een tweeweg luidspreker met een tweeter van 25 mm (1 inch) en een polypropyleen driver voor de bas- en middentonen van 200 mm (8 inch). De IP66 classificatie garandeert dat de luidsprekers na installatie ongelofelijk robuust zijn. Hoewel dit het grotere formaat luidspreker uit de Marine Series is, bedraagt de inbouwdiepte slechts 93mm (3,7 inch) en de uitsparing slechts 249 mm (9,8 inch).

Marine 8

De grotere van de twee luidsprekers uit de Marine Series van Bowers & Wilkins, de Marine 8, heeft een tweeter van 25 mm (1 inch) en een polypropyleen driver voor de bas- en middentonen van 200 mm (8 inch). Deze combinatie kan een loepzuiver geluid produceren onder de zwaarste omstandigheden.

De luidspreker heeft een IP66 classificatie, wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik op zee en bestand is tegen extreme temperaturen, een zoute atmosfeer en afspuiten met een waterslang. Het metalen rooster en de bevestigingsmaterialen zijn van zeewatervast roestvrij staal. Het frame van de driver is gemaakt van niet-corrosief, rigide polymeer, terwijl de dome van de tweeter is voorzien van een steun aan de achterkant om permanente vervorming tijdens het schoonspuiten te voorkomen.

Deze robuustheid betekent dat de Marine 8 ook een geweldig geluid kan produceren onder verschillende zware omstandigheden.

Description 2-way system
Drive Units 1x Ø25mm (1 in) soft dome tweeter
1x Ø200mm (8 in) polypropylene
cone bass/midrange
Frequency range (-6dB) 55Hz – 30kHz
Recommended Amplifier Power 20W – 80W
Sensitivity 90dB (2.83V, 1m)
Nominal Impedance
Pre-mount Kit C8
Back Box 6C (not suitable for marine applications)
Availability Q2, 2016

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.