Outdoor

Outdoor

De Outdoor-luidsprekers van Bowers & Wilkins zorgen voor een loepzuivere geluidskwaliteit op plekken die voor conventionele luidsprekers niet geschikt zijn. Waar u ze ook plaatst, ze klinken altijd zo goed dat je er stil van wordt: binnen of buiten, het hele jaar door, in alle omstandigheden. En door hun fraaie geluidsweergave en uiterlijk treft men ze ook vaak in de betere uitgaans- en eetgelegenheden aan.

Marine

Marine

Veel zwaardere omstandigheden dan op het water zijn er voor een luidspreker niet te bedenken. De Marine Series luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn juist voor deze omgeving ontworpen. Ze gaan ongelooflijk lang mee, maar dit gaat niet ten koste van hun prestaties. De engineers van Bowers & Wilkins hebben gezorgd dat het geluid perfect is en daar de benodigde robuustheid aan toegevoegd.

Outdoor & Marine

Outdoor & Marine

Outdoor & Marine

Outdoor & Marine
Outdoor & Marine

Prestaties van Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins vervaardigt de luidsprekers waarop de meest veeleisende opnamestudio's ter wereld vertrouwen: de 800 Series Diamond. Door technologieën uit deze en andere bekroonde producten in ons Custom Installation-assortiment te gebruiken, levert ook dit assortiment de prestaties waarom Bowers & Wilkins bekend staat.

Flexible and discreet

Flexibel en discreet

Onze Outdoor- en Marine-luidsprekers zijn ervoor ontworpen om zo flexibel en discreet mogelijk te zijn. Ze gaan ongelooflijk lang mee en zijn uiterst veelzijdig, met een keur aan afmetingen in de Marine Series, terwijl ons Outdoor-assortiment ervoor is ontworpen om zowel horizontaal als verticaal geplaatst te worden, met een gemakkelijk te installeren steun waarmee u zelf bepaalt hoe u het geluid richt.

Ready for anything

Laat maar komen

Deze luidsprekers zijn ontworpen voor alle mogelijke omgevingen: bij de juiste installatie is onze Marine Series IP66 geclassificeerd, en dus bestand tegen waterstralen, golven en zoutnevel, evenals tegen stof en zand. Onze Outdoor-luidsprekers kunnen zowel binnen als buiten, thuis of in een restaurant, worden toegepast en leveren onder alle weersomstandigheden prachtige prestaties.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.