In-Wall

Wandinbouw

De wandinbouwluidsprekers van Bowers & Wilkins leveren een ongelooflijk natuurlijk geluid van hifi-kwaliteit uit bijzonder discrete, bijna onzichtbare luidsprekers. Dankzij ons uitgebreide assortiment hebben wij ook het ideale systeem voor uw wensen van het meeste hoogwaardige stereogeluid, tot geweldig geluid op lastig te bereiken plekken.

Reference Series

Onze Reference Series is er voor die situaties waar u de luidsprekers niet wilt zien, maar ook geen concessies wilt doen aan de geluidskwaliteit. Dankzij technieken die we aan onze meest hoogwaardige luidsprekers hebben ontleend leveren deze luidsprekers echt goed geluid overal waar u dat wilt. Met de Reference Series wordt horen geloven.

CWM8.3 D


Model
CWM8.3 D

CWM8.5 D


Model
CWM8.5 D

CWM8.3


Model
CWM8.3

CWM8.5


Model
CWM8.5

Tweeweg wandinbouwluidsprekerDriverunits1x 25 mm tweeter van met carbon verstevigd aluminium met Nautilus Tube™
1x 180 mm driver voor lage tonen/middenbereik met conus van geweven blauw Aramid Fibre met antiresonantieplug
CWM7.3


Model
CWM7.3

CWM7.4


Model
CWM7.4

CWM7.5


Model
CWM7.5

FP37826


Model
CWM Cinema 7

Performance Series

Onze Performance Series levert fantastisch geluid, maar in een ongelooflijk discrete verpakking. Deze luidsprekers zijn ontworpen door het team dat ook verantwoordelijk is voor de luidsprekers in gerenommeerde opnamestudio's.

CWM663


Model
CWM663

CWM664


Model
CWM664

CWM652


Model
CWM652

Flexible Series

Een van de uitdagingen van inbouwluidsprekers is een geweldige geluidsweergave mogelijk maken op lastig te bereiken plekken. Daarvoor hebben wij de luidsprekers in onze Flexible Series. Deze luidsprekers, die ook leverbaar zijn in compacte en ondiepe uitvoeringen, zijn perfect om ook in kleine ruimtes van fantastisch geluid te genieten.

CWM362


Model
CWM362

In-Wall

In-Wall

In-Wall

In-Wall
50 years of audio excellence

50 jaar uitmuntend geluid

Bowers & Wilkins vervaardigt al 50 jaar de beste audioapparatuur ter wereld. Vanaf een klein begin achter in een elektronicawinkel in Worthing zijn wij uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van geluid, met miljoenen tevreden klanten wereldwijd, en we blijven de beste luidsprekers, hoofdtelefoons en draadloze luidsprekers maken die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Beste materialen


Wetenschappelijk materiaalonderzoek staat centraal in onze luidsprekers. Vanaf het baanbrekende gebruik van diamant en aramid fibre tot en met de nieuwste Continuum-conussen streven wij voortdurend naar het allerbeste.

Innovatie


Onze geluidsengineers bij Bowers & Wilkins verleggen voortdurend de grenzen en kennis van geluidstechniek en daarmee de kennis van de hele branche.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.