In-Wall Subwoofers

Perfecte lage tonen

De In-Wall Subwoofers van Bowers & Wilkins bieden een elegante oplossing die laagweergave in een volledig ingebouwd systeem mogelijk maakt. Deze combinatie van hoogwaardig geluid en flexibele installatie-opties zorgt voor een
indrukwekkende laagweergave.

In-Wall Subwoofers

Lage tonen zijn een essentieel onderdeel van goed geluid en daarom hebben wij een aantal subwoofers speciaal voor wandinbouw ontwikkeld. De ISW-3 en ISW-4 worden onzichtbaar ingebouwd en leveren een strakke en gecontroleerde laagweergave.

ISW-4


Model
ISW-4

ISW-3


Model
ISW-3

SA250 Mk2


Model
SA250 Mk2

In-Wall & In-Ceiling

In-Wall Subwoofers

In-Wall & In-Ceiling
50 years of audio excellence

50 jaar uitmuntend geluid

Bowers & Wilkins vervaardigt al 50 jaar de beste audioapparatuur ter wereld. Vanaf een klein begin achter in een elektronicawinkel in Worthing zijn wij uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van geluid, met miljoenen tevreden klanten wereldwijd, en we blijven de beste luidsprekers, hoofdtelefoons en draadloze luidsprekers maken die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Beste materialen


Wetenschappelijk materiaalonderzoek staat centraal in onze luidsprekers. Vanaf het baanbrekende gebruik van diamant en aramid fibre tot en met de nieuwste Continuum-conussen streven wij voortdurend naar het allerbeste.

Innovatie


Onze geluidsengineers bij Bowers & Wilkins verleggen voortdurend de grenzen en kennis van geluidstechniek en daarmee de kennis van de hele branche.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.