CCM8.5 D

CCM8.5 D is een tweeweg luidspreker voor plafondinbouw. Hij is voorzien van een ontkoppelde Diamond dome tweeter van 25 mm (1 inch) en een enkele Continuum driver van 180 mm (7 inch) voor het laag en midden. De drivers bevinden zich in een traploos draaibare 'mini-baffle', om ze naar binnen te kunnen draaien voor de beste geluidsweergave.

Leverbaar vanaf juni 2017

CCM8.5 D

CCM8.5 D is gebouwd voor hoogwaardig geluid uit een relatief compacte luidspreker voor plafondinbouw. Hij is voorzien van een ontkoppelde Diamond dome tweeter van 25 mm (1 inch) en een enkele Continuum driver van 180 mm (7 inch) voor het laag en midden.

Het buitengewoon stijve en lichte Diamond-membraan van onze meest nauwkeurige hogetonendriver staat garant voor zuivere, vervormingsvrije hoge tonen. De CCM8.5 D is ook voorzien van een donkere Continuum driver voor kristalhelder midden en diep laag. Beide drivers bevinden zich in een traploos draaibare 'mini-baffle' om ze naar binnen te kunnen draaien voor de beste geluidsweergave.

De backbox van de CCM8.5 D is geheel met Matrix™ verstevigd voor extra stijfheid en een nog betere geluidsweergave. De backbox bevat ook kabels die dubbel kunnen worden aangesloten en die via buizen naar het aansluitpaneel geleid en met een meerpens connector op de baffle aangesloten worden. CCM8.5 D past ook in bestaande backboxes zodat bezitters van de oorspronkelijke CCM8.5 hun systeem gemakkelijk kunnen upgraden.

Model CCM8.5 D
Omschrijving Tweeweg plafondinbouwluidspreker
Technische kenmerken Aluminium tweeter-‘vleugel’
Draaibare aluminium
mini-baffle voor naar binnen draaien
Diamond Dome, Nautilus™-
buisbelaste tweeter
Antiresonantieplug
Flowport™
Drivers 1x ø25-mm (1 inch) Diamond Dome,
Nautilus™ buisbelaste tweeter
1x ø180-mm (7 inch) Continuum conusdriver voor het laag/
midden met antiresonantieplug
Frequentiebereik (-6 dB) 35 Hz – 35 kHz
Aanbevolen versterkervermogen 120 W
Gevoeligheid 88 dB
Nominale impedantie 8 Ω
Frame (breedte/hoogte) 351 mm
Uitsparing (breedte/hoogte) 331 mm
Uitsprong 8 mm
Nettogewicht 5 kg
Backbox BB CCM8.5

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.