In-Wall & In-Ceiling

Plafondinbouw

Onze luidsprekers voor plafondinbouw zijn ontworpen om kristalhelder geluid van bovenaf te leveren. Door geavanceerde audio technologieën bieden deze zeer onopvallende luidsprekers een optimale geluidsweergave. Dit omvat geavanceerde conusmaterialen en de mogelijkheid de tweeterhoek aan te passen voor een perfect geluidsbeeld.

In-Wall

Wandinbouw

De wandinbouwluidsprekers van Bowers & Wilkins leveren een ongelooflijk natuurlijk geluid van hifi-kwaliteit uit bijzonder discrete, bijna onzichtbare luidsprekers. In ons uitgebreide assortiment vindt u ook het ideale systeem voor uw behoeften, om van hoogwaardig, kristalhelder geluid te genieten zonder kostbare ruimte op te geven voor luidsprekers.

In-Wall Subwoofers

Subwoofers voor wandinbouw

De In-Wall Subwoofers van Bowers & Wilkins bieden een elegante oplossing die laagweergave in een volledig ingebouwd systeem mogelijk maakt. Deze combinatie van hoogwaardig geluid en flexibele installatie-opties zorgt voor een indrukwekkende laagweergave.

In-Wall & In-Ceiling

In-Wall & In-Ceiling

In-Wall & In-Ceiling

In-Wall & In-Ceiling
In-Wall & In-Ceiling

Prestaties van Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins vervaardigt de luidsprekers waarop de meest veeleisende opnamestudio's ter wereld vertrouwen: de 800 Series Diamond. Door technologieën uit deze en andere bekroonde producten in ons Custom Installation-assortiment te gebruiken, levert dit assortiment de prestaties waarom Bowers & Wilkins bekend staat.

In-Wall

Flexibel en discreet

Flexibileit en onopvallendheid staan centraal in het ontwerp van onze Custom Installation-luidsprekers. De mogelijkheid luidsprekers voor wand- en plafondinbouw te combineren biedt veel flexibiliteit en met de verschillende maten en configuraties kunt u het perfecte systeem voor uw behoeften kiezen. Door de superdunne afwerking en slimme materiaalkeuze gaan deze luidsprekers naadloos in uw inrichting op.

Smart installation

Slimme installatie

Geweldig geluid en een onopvallend ontwerp zijn slechts een deel van de uitdaging voor inbouwluidsprekers: ze moeten ook makkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Om onzichtbaar en fantastisch geluid mogelijk te maken heeft ons design- en engineeringteam handige installatietechnieken en onderdelen ontwikkeld, zoals met Matrix verstevigde ingebouwde back-boxes.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.