CT800

Het allerbeste

Onze toplijn CT800 combineert vermogen, helderheid en controle van het allerhoogste niveau met een ontwerp waardoor elke luidspreker exact op maat in uw thuisbioscoop kan worden ingebouwd. Na installatie zijn de luidsprekers vrijwel onzichtbaar. Maar hun geluid is des te meer aanwezig. U ervaart alles, van het brullen van een straalmotor tot het kraken van een traptrede, met bijzonder levensechte, driedimensionale details.

CT800

Onze CT800-luidsprekers bieden de allerbeste home theatre-belevenis. Met de diverse modellen kunt u een systeem samenstellen dat perfect is voor uw ruimte.

CT8 LR


Model
CT8 LR

CT8 CC


Model
CT8 CC

CT8 DS


Model
CT8 DS

CT8.2 LCR


Model
CT8.2 LCR

CT8.4 LCRS


Model
CT8.4 LCRS

CT8 SW


Model
CT8 SW

CT800

CT800

CT800
50 years of audio excellence

50 jaar uitmuntend geluid

Bowers & Wilkins vervaardigt al 50 jaar de beste audioapparatuur ter wereld. Vanaf een klein begin achter in een elektronicawinkel in Worthing zijn wij uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van geluid, met miljoenen tevreden klanten wereldwijd, en we blijven de beste luidsprekers, hoofdtelefoons en draadloze luidsprekers maken die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Beste materialen


Wetenschappelijk materiaalonderzoek staat centraal in onze luidsprekers. Vanaf het baanbrekende gebruik van diamant en aramid fibre tot en met de nieuwste Continuum-conussen streven wij voortdurend naar het allerbeste.

Innovatie


Onze geluidsengineers bij Bowers & Wilkins verleggen voortdurend de grenzen en kennis van geluidstechniek en daarmee de kennis van de hele branche.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.