CT700

Geen concessies meer

De Bowers & Wilkins CT700 Series betekent een ware revolutie in wat men met beperkte ruimte en een beperkt budget kan bereiken. De CT700 Series zorgt voor een bioscoopgeluid dat meer levensecht, meer meeslepend en krachtiger is dan u voor deze prijs mogelijk had gehouden. Geen concessies meer: met een CT700-systeem krijgt u niets minder dan een echte bioscoopervaring in uw eigen huis.

CT700

Een CT700-systeem is even veelzijdig als krachtig. De luidsprekers zijn er nauwgezet voor ontworpen om het timbre en de algehele dynamische karakteristieken van alle modellen in de lijn nauwkeurig met elkaar overeen te laten komen. Dit betekent dat u uw eigen CT700 home cinema-geluidssysteem kunt bouwen met elke combinatie van modellen op elke plek.

CT7.3 LCRS


Model
CT7.3 LCRS

CT7.4 LCRS


Model
CT7.4 LCRS

CT7.5 LCRS


Model
CT7.5 LCRS

CT SW15


Model
CT SW15

CT SW12


Model
CT SW12

CT SW10


Model
CT SW10

SA 1000


Model
SA1000

CT700

CT700
50 years of audio excellence

50 jaar uitmuntend geluid

Bowers & Wilkins vervaardigt al 50 jaar de beste audioapparatuur ter wereld. Vanaf een klein begin achter in een elektronicawinkel in Worthing zijn wij uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van geluid, met miljoenen tevreden klanten wereldwijd, en we blijven de beste luidsprekers, hoofdtelefoons en draadloze luidsprekers maken die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Best materials


Materials science sits at the heart of our loudspeakers. From the pioneering use of Diamond and aramid fibre to the latest Continuum cones, we continually strive for the very best.

Innovation


The acoustic engineers at Bowers & Wilkins are constantly pushing the limits of their understanding of audio technology, and with it the understanding of the entire industry.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.