CT800

CT800

Onze toplijn CT800 combineert vermogen, helderheid en controle van het allerhoogste niveau met een ontwerp waardoor elke luidspreker exact op maat in uw thuisbioscoop kan worden ingebouwd. Na installatie zijn de luidsprekers vrijwel onzichtbaar. Maar hun geluid is des te meer aanwezig. U ervaart alles, van het brullen van een straalmotor tot het kraken van een traptrede, met bijzonder levensechte, driedimensionale details.

CT700

CT700

De Bowers & Wilkins CT700 Series betekent een ware revolutie in wat men met beperkte ruimte en een beperkt budget kan bereiken. De CT700 Series zorgt voor een bioscoopgeluid dat meer levensecht, meer meeslepend en krachtiger is dan u voor deze prijs mogelijk had gehouden. Geen concessies meer: met een CT700-systeem krijgt u niets minder dan een echte bioscoopervaring in uw eigen huis.

Custom Theatre

Custom Theatre
Custom Theatre

Prestaties van Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins vervaardigt de luidsprekers waarop de meest veeleisende opnamestudio's ter wereld vertrouwen: de 800 Series Diamond. Door technologieën uit deze en andere bekroonde producten in ons Custom Theatre assortiment te gebruiken, levert dit assortiment de prestaties waar Bowers & Wilkins om bekend staat.

Integrated design

Geïntegreerd ontwerp

Custom Theatre producten van Bowers & Wilkins zijn bedoeld om onzichtbaar weg te werken achter akoestisch transparante schermen of maatwerkkasten te installeren. De luidsprekers in dit assortiment hebben een lange levensduur en worden geleverd met donkere drivers om ongewenste reflecties van projectoren of andere lichtbronnen tegen te gaan. Dus waar de ongelooflijke geluidskwaliteit niemand zal ontgaan, zijn de luidsprekers zelf vrijwel onzichtbaar.

Infinitely flexible

Oneindig flexibel

Onze Custom Theatre producten werken naadloos met elkaar samen. U kunt de CT800 en CT700 daarom in één systeem combineren. Bovendien kunt u het CT700-systeem met luidsprekers in ons Custom Installation-assortiment laten samenwerken en zo de perfecte thuisbioscoop realiseren.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.