Inbouwluidsprekers

Interior design

De ongelooflijke geluidskwaliteit van luidsprekers van Bowers & Wilkins, discreet in uw interieur geïntegreerd

Bowers & Wilkins maakt de beste hifi-luidsprekers ter wereld. U kunt deze geluidskwaliteit nu ook beleven met luidsprekers voor muur- en plafondinbouw die geen ruimte op de vloer in beslag nemen en vrijwel onzichtbaar zijn.

Discreet design


De ruime keuze aan grills, superdunne afwerkingen en donkere conusmaterialen laten een systeem van Bowers & Wilkins naadloos in zijn omgeving opgaan.

Uitgebreid assortiment


Door de ruime keuze aan hoogwaardige opties kunt u eenvoudig een systeem ontwerpen dat perfect aan uw eisen voldoet.

50 years of audio excellence

50 jaar uitmuntend geluid

Bowers & Wilkins vervaardigt al 50 jaar de beste audioapparatuur ter wereld. Vanaf een klein begin achter in een elektronicawinkel in Worthing zijn wij uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van geluid, met miljoenen tevreden klanten wereldwijd, en we blijven de beste luidsprekers, hoofdtelefoons en draadloze luidsprekers maken die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Beste materialen


Wetenschappelijk materiaalonderzoek staat centraal in onze luidsprekers. Vanaf het baanbrekende gebruik van diamant en aramid fibre tot en met de nieuwste Continuum-conussen streven wij voortdurend naar het allerbeste.

Innovatie


De geluidsengineers van Bowers & Wilkins verleggen voortdurend de grenzen van hun eigen kennis van geluidstechniek en daarmee de kennis van de hele branche.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.