HTM6

De center luidspreker van de 600 Serie heeft een compacte behuizing maar levert ongekende nauwkeurigheid en een indrukwekkende laagweergave in elke home theatre opstelling.

HTM6

De HTM6 center luidspreker in de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere geluidsweergave. Sinds 1966 hebben we voortdurend technologische verbeteringen aangebracht die nu hebben geleid tot het ontwerp van de perfecte luidspreker met de allernieuwste innovaties voor muziek- en filmliefhebbers. De nieuwe 600 Serie center luidspreker met onze Continuum-conus technologie produceert een ongekleurd en zuiver geluidsbeeld. De Continuum-conus is over een periode van acht jaar ontwikkeld en werd voor het eerst geïntroduceerd in onze topklasse 800 Serie Diamond modellen. De Continuum-conus is nu opgenomen in de zesde generatie van de veelgeprezen 600 Serie. In de nieuwe HTM6 hebben we onze vorige HTM62 S2 en HTM61 S2 samengevoegd tot één krachtige en dynamische luidspreker. Deze center luidspreker is nu een compact en huiskamervriendelijk model maar wel met de indrukwekkende prestaties voor de ultieme home theatre ervaring.
New 600 Series


Tweeter


De nieuwe 600 Serie heeft een verfijnde en verbeterde versie van de beproefde ontkoppelde dubbele dometweeters, met een break-up frequentie van 38 kHz. Het resultaat? Een zuiver en nauwkeurig geluidsbeeld waardoor u kunt genieten van alle lagen van uw favoriete muziek.

New 600 Series
New 600 Series
Continuum™-Conus


Onze innovatieve Continuum™-conus is uniek. De conus is exclusief ontwikkeld door Bowers & Wilkins over een periode van acht jaar, en overtreft Aramid fiber voor een onvergelijkbare weergave van het middengebied, die u dichter bij het ware geluid brengt waardoor uw muziek volledig tot leven komt.


New 600 Series
HTM6

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.