607

De kleinste luidspreker uit de 600 serie maar met een indrukwekkende muziek- en laagweergave. Laat uw verbazen over deze muzikale luidspreker.

607

De 607 boekenplank luidspreker binnen de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere weergave. Het is de kleinste stereoluidspreker in de serie, maar kan een ruimte vullen met het zuivere geluid van Bowers & Wilkins. Onze Continuum-conus technologie, die nu voor het eerst is opgenomen in de 600 Serie, produceert een ongekleurd en nauwkeurig geluidsbeeld. De Continuum-conus is over een periode van acht jaar ontwikkeld en werd voor het eerst geïntroduceerd in onze topklasse 800 Serie Diamond modellen. De Continuum-conus is opgenomen in de zesde generatie van de veelgeprezen 607. De nieuwe 607 luidspreker produceert niet alleen een zuiverder geluid, maar ziet er ook aantrekkelijker uit, de grills zijn vanaf deze serie magnetisch en de poort is verplaatst naar de achterkant, voor een moderne en esthetische vorm met een matte afwerking. Met de nieuwe mat zwarte of witte afwerking passen ze perfect in elke ruimte. Geniet van een heerlijke geluidservaring met de 607.
New 600 Series


Tweeter


De nieuwe 600 Serie heeft een verfijnde en verbeterde versie van de beproefde ontkoppelde dubbele dometweeters, met een break-up frequentie van 38 kHz. Het resultaat? Een zuiver en nauwkeurig geluidsbeeld waardoor u kunt genieten van alle lagen van uw favoriete muziek.

New 600 Series
New 600 Series
Continuum™-Conus


Onze innovatieve Continuum™-conus is uniek. De conus is exclusief ontwikkeld door Bowers & Wilkins over een periode van acht jaar, en overtreft Aramid fiber voor een onvergelijkbare weergave van het middengebied, die u dichter bij het ware geluid brengt waardoor uw muziek volledig tot leven komt.


New 600 Series

New 600 Series
607

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.