606

De grootste boekenplank luidspreker uit de serie levert een ruimte-vullend geluid. Perfect voor de muziek- of film liefhebbers die een compacte luidspreker zoeken met een ongekende nauwkeurige muziekweergave.

606

De 606 boekenplank luidspreker binnen de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins voorziet uw huis van een loepzuivere weergave. Met de 606 kunt u luisteren naar muziek zoals die was bedoeld, of hij nu op een boekenplank staat of op een voet. De 606 bevat onze Continuum-conus technologie voor een ongekleurde en nauwkeurige weergave. De Continuum-conus is over een periode van acht jaar ontwikkeld en werd voor het eerst geïntroduceerd in onze topklasse 800 Serie Diamond modellen. De Continuum-conus is opgenomen in de zesde generatie van de veelgeprezen 606. De nieuwe 606 luidspreker produceert niet alleen een zuiverder geluid, maar ziet er ook aantrekkelijker uit, de grills zijn vanaf deze serie magnetisch en de poort is verplaatst naar de achterkant, voor een moderne en esthetische vorm met een matte afwerking. Met de nieuwe mat zwarte of witte afwerking passen ze perfect in elke ruimte. Geniet van een heerlijke geluidservaring met de 606.
New 600 Series


Tweeter


De nieuwe 600 Serie heeft een verfijnde en verbeterde versie van de beproefde ontkoppelde dubbele dometweeters, met een break-up frequentie van 38 kHz. Het resultaat? Een zuiver en nauwkeurig geluidsbeeld waardoor u kunt genieten van alle lagen van uw favoriete muziek.

New 600 Series
New 600 Series
Continuum™-Conus


Onze innovatieve Continuum™-conus is uniek. De conus is exclusief ontwikkeld door Bowers & Wilkins over een periode van acht jaar, en overtreft Aramid fiber voor een onvergelijkbare weergave van het middengebied, die u dichter bij het ware geluid brengt waardoor uw muziek volledig tot leven komt.


New 600 Series
606

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.