603

De grootste luidspreker uit de 600 Serie. Deze vloerstaande luidspreker is ideaal voor een perfecte stereo opstelling of indrukwekkende home theatre toepassingen in grotere woonkamers.

603

De vloerstaande luidspreker in de nieuwe 600 Serie van Bowers & Wilkins vult uw huis met een loepzuiver geluid. De topklasse 603 luidspreker bevat onze Continuum-conus technologie, die een ongekleurde en nauwkeurige weergave produceert. De Continuum-conus is over een periode van acht jaar ontwikkeld en werd voor het eerst geïntroduceerd in onze topklasse 800 Serie Diamond modellen. De Continuum-conus is opgenomen in de zesde generatie van de veelgeprezen 603. Deze luidspreker heeft de beproefde ontkoppelde dubbele dometweeters voor betere prestaties. Onze verbeterde wooferconussen combineren een groot vermogen in lage tonen met de precisie die u van Bowers & Wilkins verwacht. De nieuwe 603 luidspreker produceert niet alleen een zuiverder geluid, maar ziet er ook aantrekkelijker uit, de grills zijn vanaf deze serie magnetisch en de poort is verplaatst naar de achterkant, voor een moderne en esthetische vorm met een matte afwerking. Vul uw huis met het mooie geluid van Bowers & Wilkins.
New 600 Series


Tweeter


De nieuwe 600 Serie heeft een verfijnde en verbeterde versie van de beproefde ontkoppelde dubbele dometweeters, met een break-up frequentie van 38 kHz. Het resultaat? Een zuiver en nauwkeurig geluidsbeeld waardoor u kunt genieten van alle lagen van uw favoriete muziek.

New 600 Series
New 600 Series
Continuum™-Conus


Onze innovatieve Continuum™-conus is uniek. De conus is exclusief ontwikkeld door Bowers & Wilkins over een periode van acht jaar, en overtreft Aramid fiber voor een onvergelijkbare weergave van het middengebied, die u dichter bij het ware geluid brengt waardoor uw muziek volledig tot leven komt.


New 600 Series

New 600 Series

New 600 Series
603

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.