Panorama 2

Breedbeeld voor je oren

De Panorama 2 voegt een nieuwe dimensie toe aan home entertainment door je tv met één onopvallende speaker te voorzien van een werkelijk overdonderend hoogwaardig geluid. Het is ongelooflijk wat voor verschil één box kan maken.

Overdonderend geluid

De driver-units van de Panorama 2 zijn specifiek ontworpen om geluid zo breed mogelijk te verspreiden, zodat de gehele ruimte wordt gevuld met loepzuiver geluid. Met de Panorama 2 klinken films en muziek nu ook thuis onvoorstelbaar goed. En dat alles via één discreet luidsprekersysteem.

Geavanceerde driver-units

De Panorama 2 is uitgerust met volledig nieuwe, speciaal ontworpen tweeters en driver-units voor midden- en lage frequenties. Dit levert een verbeterde akoestiek op, met strakke lage tonen en een indrukwekkende integratie van het totale geluidsspectrum.

Behuizing

Sterke en onbuigzame materialen zijn van essentieel belang om geluidsvervorming te voorkomen - je wilt alleen geluid horen van de drivers, niet van een ratelende kast. Daarom is de Panorama 2 voorzien van een gewelfde behuizing uit één stuk.

Panorama 2 Immersive Sound

Plug en Play

Wij geloven dat luidsprekers niet alleen fantastisch moeten klinken, maar ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken moeten zijn. Je kunt kiezen uit de nieuwste HDMI-aansluitmogelijkheden (drie ingangen en één uitgang). Hiermee kunnen de meeste tv's, Blu-Ray-spelers, settopboxen en spelconsoles ongekend snel en gemakkelijk worden aangesloten om het geluid ervan perfect door de Panorama 2 te laten weergegeven.

Optimale aansluiting

De HDMI-connectiviteit van de Panorama 2 biedt: on-screen informatieweergave; audio-return (geluid van tv wordt teruggestuurd naar versterker); en Consumer Electronics Control, voor bediening met de afstandsbediening van de tv.

Jij hebt de controle

De Panorama 2 is voorzien van een nabijheidsgevoelige display. Als je niet in de buurt bent, is hij zwart. Maar haal je hand langs de display en je kunt direct de menu's van de Panorama 2 bedienen.

Panorama 2 - Well Connected
Panorama 2

De mensen achter het filmgeluid

Bowers & Wilkins weet hoe echt filmgeluid moet klinken. Abbey Road Londen en de Skywalker Sound studio’s in California zijn de meest vooraanstaande en bekendste studio’s ter wereld. Hier worden de meest populaire films voorzien van geluid en muziek. ‘s Werelds meest geavanceerde referentie luidsprekers worden hiervoor gebruikt. Namelijk de Bowers & Wilkins 800 Series.

Ontdek nog meer

 • MT-60DMT-60D

  MT-60D

  Het MT-60D Home theatre system bestaat uit de M-1 luidspreker en de zeer krachtige en indrukwekkende PV1D subwoofer

  MT-60D

 • MT-50MT-50

  MT-50

  MT-50 combineert de M-1 luidspreker met de compacte maar krachtige ASW608 subwoofer . Samen geven deze speakers een prachtige en intense surround sound ervaring.

  MT-50

 • PV1DPV1D

  PV1D

  De manier waarop je naar subwoofers kijkt zal veranderen door de PV1D. Niet door de zeer stabiele specificaties maar door z’n digitale platform, superieure prestaties en flexibele gebruiksmogelijkheden.

  PV1D

 • Zeppelin WirelessZeppelin Wireless

  Zeppelin Wireless

  De allernieuwste hifitechnologie en draadloos muziek afspelen in één slanke verpakking.

  Zeppelin Wireless

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.