Mini Theatre

Technologie

Al meer dan vier decennia vormen innovatie en nieuwe technieken de basis voor nieuwe luidsprekers. Onze Mini Theater series zijn ontstaan uit deze  traditie van akoestische innovatie. Met  de nieuwe M-1 en PV1D  hebben we de lat nog hoger gelegd.

Mini Theatre - A fresh start

Een nieuw begin

Mini Theater is niet zomaar een opwaardering van voorgaande series – het is een geheel nieuw systeem. Elk onderdeel van dit systeem is volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceert. De M-1 en PV1D luidsprekers maken gebruik van nieuwe, nooit eerder  gebruikte technologieën.

Mini Theatre - Digital perfection

Digitale perfectie

Dankzij het nieuwe digitale platform levert de PV1D een sneller en dieper laag. Met een reeks EQ opties en voorkeurinstellingen, makkelijk te bedienen via het OLED display, is afstemming op uw luisterruimte en smaak buitengewoon eenvoudig.

Infinite flexibility

Oneindige flexibiliteit

De indrukwekkende kracht van de PV1D maakt van elke film of muziekstuk een opwindende en aangrijpende belevenis. Dankzij de automatische kalibratie kan de PV1D zeer eenvoudig worden gecombineerd  met verschillende Bowers & Wilkins luidsprekers. Dit maakt de PV1D de ideale match in zowel stereo als surround opstellingen.

Totale controle Complete control

Totale controle

Bij subwoofers is het vermogen maar de helft van het verhaal. Om naast de impact ook elk detail weer te geven is stabiliteit en controle nodig. De PV1D heeft een ultra solide kastconstructie en minimale vervorming. Doordaar wordt elke nuance en definitie perfect weergegeven.

Eenheden tegenover elkaar Mini Theatre - Opposed drive units

Eenheden tegenover elkaar

PV1D is tegen druk bestand, niet alleen dankzij de solide constructie, maar ook door het ingenieuze ontwerp van de dubbele eenheden, die in een perfecte mechanische opstelling tegenover elkaar staan. De symmetrische montage van de eenheden houdt de subwoofer in balans en stevig op de vloer en verbetert tegelijkertijd de drukverdeling in de kast.

Drukkamer Mini Theatre - Pressure vessel

Drukkamer

Geïnspireerd door duikerklokken vormt de bolvorm van de PV1D een fraaie oplossing voor de problemen die conventionele subwoofers ondervinden. In een normale subwoofer met vlakke zijden zal de druk de panelen van de kast buigen en zo ongewenste resonanties veroorzaken. Bij de PV1D wordt deze druk gelijkmatig verdeeld in een sterke, doorlopende behuizing waardoor ongewenste trillingen tot het absolute minimum worden beperkt.

Nautilus tweeter Mini Theatre - Nautilus tweeter

Nautilus tweeter

De M-1 tweeter is een zeer bijzonder instrument, speciaal ontwikkeld door het team dat achter onze meest bekende HiFi luidsprekers staat. De tweeter is buisbelast – een innovatie die we voor het eerst introduceerden op de baanbrekende Nautilus luidspreker. De buis absorbeert ongewenste afstraling aan de achterzijde van de tweeter waardoor het geluid aan de voorzijde zo gedetailleerd en exact is als mogelijk.

Anti-Resonantie Plug Mini Theatre - Anti-Resonance Plug

Anti-Resonantie Plug

De opnieuw ontworpen bas/middentoner bezit onze Anti-Resonantie Plug – een akoestische innovatie doe voor het eerst werd toegepast op de High-End PM1 luidspreker. Gemaakt van polymeer foam absorbeert de paddestoelvormige plug resonanties als een spons en reduceert daarmee ook conus breakup voor een ongeëvenaarde helderheid en detaillering in het middengebied.

Ontdek nog meer

Panorama 2

Panorama 2

Breng een volwaardige bioscoopbeleving in uw huiskamer met Panorama: de beste tv-soundbar op de markt.

Panorama 2
Zeppelin Wireless

Zeppelin Wireless

De allernieuwste hifitechnologie en draadloos muziek afspelen in één slanke verpakking.

Zeppelin Wireless
HD Surround Sound

HD Surround Sound

Lees de toonaangevende gids naar de meest recente formaten voor HD surround sound in het lab.

HD Surround Sound
Innovatie

Innovatie

Iedere ontdekking die onze wetenschappers doen, is van invloed op de manier waarop luidsprekers over de hele wereld ontworpen en gebouwd worden.

Innovation

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.