M-1

De M-1 luidspreker kan perfect worden gebruikt als stereo luidspreker, centerkanaal of als onderdeel van het Mini Theater systeem.

M-1

De M-1 is een stijlvolle, compacte en uiterst krachtige luidspreker. Ideaal voor gebruik in een stereo of surround opstelling. Het handmatig geselecteerde wisselfilter, de nieuwe drivers en de verbeterde kwaliteit van de behuizing staan aan de basis van het vernieuwde ontwerp.

Het resultaat is een compacte luidspreker met een formidabele klank. De M-1 heeft een verbeterde spreiding en een nog realistischer geluidsbeeld. De verbeteringen van de nieuwe M-1 zijn dermate groot dat deze probleemloos uw huidige stereo luidsprekers kunnen vervangen.

Dankzij de veelzijdigheid van de M-1 past deze in elke omgeving. De luidspreker kan gebruikt worden als boekenplank model of gemonteerd worden op de speciaal ontwikkelde stand. Met de bijgeleverde wall bracket kan de M-1 eenvoudig worden gemonteerd aan de wand. In een home cinema opstelling kan de M-1 horizontaal worden gekanteld voor gebruik als centerkanaal. Bij zowel films als muziek; de M-1 creeert een onvergetelijke ervaring die je lang bij zal blijven. Deze luidspreker is leverbaar in de fraaie afwerkingen mat wit of mat zwart.

M-1
Model M-1
Aansturing 1x ø25 mm (1in) metalen Nautilus™ dome tweeter
1x ø100 mm (4in) geweven glasvezel dome laag/midden
Gevoeligheid 85 dB spl (2,83 V, 1 m)
Nominale impedantie 8 ohm (minimum 4 ohm)
Frequentie wisselfilter 4 kHz
Aanbevolen vermogen versterker 20 – 100 W in 8 ohm niet clippend programma
Hoogte 248 mm (9,8 in)
Breedte 114 mm (4,5 in)
Diepte 162 mm (6,4 in)
Netto gewicht 2,3 kg (5 lb) incl. tafelvoet
Behuizing Matwit of matzwart

Verwante producten

MT-60D

MT-60D

Het Mini Theater systeem MT-60D, bestaande uit vijf M-1 luidsprekers gecombineerd met de verbluffende PV1D subwoofer staat garant voor een onverslaanbaar geluid.

MT-50

MT-50

Het MT-50 pakket combineerd de M-1 luidspreker met de compacte maar krachtige ASW608 subwoofer voor een adembenemende home cinema ervaring.

PV1D

PV1D

De PV1D verandert de kijk op subwoofers. Dankzij de bolvormige behuizing en de uitmuntende prestaties.

Panorama 2

Panorama 2

Verbeter het geluid van je tv drastisch met de Panorama 2. Een hoogwaardige soundbar waarmee films, muziek en games beter klinken dan je ooit had durven dromen.

Copyright © 2019 Bowers & Wilkins. All rights reserved.