Volvo XC90

Volvo XC90

Aandacht voor detail. Daardoor onderscheidt de nieuwste luxe-SUV van Volvo zich. Datzelfde geldt ook voor het audiosysteem in de XC90. Met technologie van Bowers & Wilkins is dit ervoor ontworpen om de details in muziek over te brengen en een geluid te realiseren dat ruimtelijker en meer levensecht dan ooit tevoren klinkt.

Passie voor geluid

Volvo XC90

De tweeter bovenop

De subtiele nuances geven iets ruimtelijks mee aan de geluidsweergave en brengen muziek tot leven. Het systeem in de XC90 creëert ongekende detaillering en ruimtelijkheid dankzij beproefde technologieën, in combinatie met een speciaal kenmerk dat door Bowers & Wilkins nog nooit eerder in een auto was toegepast: de tweeter bovenop. Een middenluidspreker met de tweeter bovenop minimaliseert de geluidsreflectie door de voorruit voor een nog gedetailleerder en levensechter geluid.

Luidsprekerlocaties


In nauwe afstemming met de engineers van Volvo heeft Bowers & Wilkins de optimale luidsprekerlocaties bepaald voor een geluid waarin men helemaal wordt meegevoerd.

Fijnafstemming


Een luidsprekersysteem voor in een auto afstellen is een hele kunst. Dit vergt een verfijnd gehoor, vele uren luisteren en, in het geval van de XC90, uitgebreide samenwerking tussen de engineers van Volvo en Bowers & Wilkins.

Volvo XC90

Ruimtestation

De grote ruimte in de XC90 maakt het mogelijk de luisteraar op ongeëvenaarde wijze in het geluid onder te dompelen. De hoogwaardige klasse D-versterker en de 19 luidsprekers van het XC90-systeem gaan naadloos op in de architectuur van de cabine. De luidsprekers zijn gepositioneerd met het oog op optimale akoestiek en een zo meeslepend mogelijk geluid. Ongeacht de zitplaats.

XC90

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.