S90

Volvo S90

Op prachtige wijze, met zorg en met oog voor detail combineert de S90 baanbrekende technologie met hoogwaardige materialen. Datzelfde gaat op voor het audiosysteem van Bowers & Wilkins: high-end luidsprekertechnologieën en materialen zijn zorgvuldig in het luxe interieur gepositioneerd. Het resultaat: een luxe auto, met kristalhelder geluid.

Passie voor geluid

Acoustic performance

Geluidsprestaties

Het mooie van echte hifi zit hem in de details: de kleine dingen die een luisterervaring extra speciaal maken. Wat voor luisteren in een kamer opgaat, geldt ook binnen een auto. Daarom heeft Bowers & Wilkins in het audiosysteem voor de Volvo S90 hoogwaardige drivermaterialen en de Tweeter-On-Top technologie toegepast.

Luidsprekerlocaties


In nauwe samenwerking met de engineers van Volvo zijn de optimale luidsprekerlocaties bepaald voor een geluid waarin men helemaal wordt meegevoerd.

Tweeter on Top


Een middenluidspreker met de tweeter bovenop minimaliseert de geluidsreflectie door de voorruit voor een nog gedetailleerder en levensechter geluid.

Sit back and enjoy

Lekker achterover leunen en genieten

De hoogwaardige klasse D-versterker en de 19 luidsprekers van het S90-systeem gaan naadloos op in de architectuur van de cabine. De luidsprekers zijn met het oog op optimale akoestiek gepositioneerd en zijn door experts voor een zo meeslepend mogelijk geluid getuned. Deze intensieve samenwerking tussen Volvo en Bowers & Wilkins levert fantastisch geluid op, overal in de auto.

S90

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.