570S

McLaren 570S

De 570S Coupé, de eerste auto in de Sport Series van McLaren, voelt zich op het circuit evenzeer thuis als op de openbare weg. De verslavende rijervaring wordt versterkt door het Bowers & Wilkins Audio System, een systeem met 12 luidsprekers waaronder een centraal gemonteerde hogetonendriver met de tweeter bovenop.

570S

Perfect geïntegreerd

Het geluidssysteem van Bowers & Wilkins is ontworpen voor een loepzuivere geluidsweergave binnen de unieke cabine-architectuur van de McLaren 570S. Vanaf het Tweeter-on-Top-design van de console tot en met de subtiel ingebouwde woofer en de luidsprekers in de deuren is dit systeem volledig ontworpen voor het verhogen van het rijplezier.

570S

Tweeter on Top

Subtiele nuances maken het verschil voor de geluidsweergave in een sportauto. Het geluidssysteem in de McLaren 570S levert ongekende detaillering en ruimtelijkheid dankzij beproefde technologieën, waaronder de Tweeter-on-Top-technologie van Bowers & Wilkins. Een middenluidspreker met de tweeter bovenop minimaliseert geluidsreflectie door de voorruit en voorkomt kleuring door de klankkast. Dit zorgt voor een nog gedetailleerder en levensechter geluid.

Fijnafstemming


Een luidsprekersysteem voor in een auto afstellen is een hele kunst. Dit vergt een verfijnd gehoor, vele uren luisteren en, in het geval van de 570S, uitgebreide samenwerking tussen de engineers van McLaren en Bowers & Wilkins.

Geavanceerde technologieën


Het geluidssysteem van Bowers & Wilkins in de 570S is voorzien van drivers die gebruikmaken van dezelfde akoestische materialen als onze hoogwaardige luidsprekers, waaronder aluminium tweeters met een breder bereik, Kevlar® drivers voor het midden en Rohacell® woofers.

570S

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.