570GT

McLaren 570GT

De McLaren 570GT, de meest verfijnde en op het wegverkeer afgestemde McLaren tot nu toe, is ontworpen met het oog op dagelijkse bruikbaarheid en comfort tijdens langere afstanden. Het luxe interieur van de 570GT is de perfecte omgeving voor het geluidssysteem van Bowers & Wilkins. Het loepzuivere surround geluid voldoet hier perfect aan de entertainment-behoeften tijdens de langere ritten waarvoor de 570GT ontworpen is.

570GT

Perfect geïntegreerd

Het geluidssysteem van Bowers & Wilkins is ontworpen voor een loepzuivere geluidsweergave binnen de unieke cabine-architectuur van de McLaren 570GT. Vanaf het Tweeter-on-Top-design van de console tot en met de subtiel ingebouwde woofer en de luidsprekers in de deuren is dit systeem volledig ontworpen voor het verhogen van het rijplezier.

570GT

Tweeter on Top

Subtiele nuances maken het verschil voor de geluidsweergave in een sportauto. Het geluidssysteem in de McLaren 570GT levert ongekende detaillering en ruimtelijkheid dankzij beproefde technologieën, waaronder de Tweeter-on-Top-technologie van Bowers & Wilkins. Een middenluidspreker met de tweeter bovenop minimaliseert geluidsreflectie door de voorruit en voorkomt kleuring door de klankkast. Dit zorgt voor een nog gedetailleerder en levensechter geluid.

Fijnafstemming


Een luidsprekersysteem voor in een auto afstellen is een hele kunst. Dit vergt een verfijnd gehoor, vele uren luisteren en, in het geval van de 570GT, uitgebreide samenwerking tussen de engineers van McLaren en Bowers & Wilkins.

Geavanceerde technologieën


Het geluidssysteem van
Bowers & Wilkins in de 570GT is voorzien van drivers die gebruikmaken van dezelfde akoestische materialen als onze hoogwaardige luidsprekers, waaronder aluminium tweeters met een breder bereik, Kevlar® drivers voor het midden en Rohacell® woofers.

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.