540C

McLaren 540C

De McLaren 540C heeft de beste vermogen-gewichtsverhouding van alle sportauto's in zijn sector en
gaat van 0 naar 200 km/u in 10,5 seconden. Hij is bovendien voorzien van een nieuw geluidssysteem van
Bowers & Wilkins, met Tweeter -on-Top-technologie.

540C

Perfect geïntegreerd

Het geluidssysteem van Bowers & Wilkins is ontworpen voor een loepzuivere geluidsweergave binnen de unieke cabine-architectuur van de McLaren 540C. Vanaf het Tweeter-on-Top-design van de console tot en met de subtiel ingebouwde woofer en de luidsprekers in de deuren is dit systeem volledig ontworpen voor het verhogen van het rijplezier.

540C

Tweeter on Top

Subtiele nuances maken het verschil voor de geluidsweergave in een sportauto. Het geluidssysteem in de McLaren 540C levert ongekende detaillering en ruimtelijkheid dankzij beproefde technologieën, waaronder de Tweeter-on-Top-technologie van Bowers & Wilkins. Een middenluidspreker met de tweeter bovenop minimaliseert geluidsreflectie door de voorruit en voorkomt kleuring door de klankkast. Dit zorgt voor een nog gedetailleerder en levensechter geluid.

Afstemming


Een luidsprekersysteem voor in een auto afstellen is een hele kunst. Dit vergt een verfijnd gehoor, vele uren luisteren en, in het geval van de 540C, uitgebreide samenwerking tussen de engineers van McLaren en Bowers & Wilkins.

Geavanceerde technologieën


Het geluidssysteem van
Bowers & Wilkins in de 540C is voorzien van drivers die gebruikmaken van dezelfde akoestische materialen als onze hoogwaardige luidsprekers, waaronder aluminium tweeters met een breder bereik, Kevlar® drivers voor het midden en Rohacell® woofers.

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.