Maserati

Een geluidspartnerschap

A shared passion

Een gedeelde passie

Maserati en Bowers & Wilkins delen hun geloof in excellente engineering, technologische innovatie en zuivere prestaties. In deze video worden de overeenkomsten tussen onze productie- en designprocessen onderzocht en wordt uitgelegd hoe Seven Notes is voortgekomen uit deze overeenkomsten. Voor dit project werden een sportauto, een gerenommeerde producer en de wereldberoemde Abbey Road Studios bij elkaar gebracht om het geluid van een Maserati-motor tot in detail op te nemen en dit te gebruiken om muziek te creëren.

Ontdek nog meer

 • GhibliGhibli

  Maserati Ghibli

  Deze elegant vormgegeven sportsedan is voorzien van het premium-surroundsysteem van Bowers & Wilkins, dat zorgvuldig is afgestemd op het karakter van het interieur van deze auto.

  Ghibli

 • TrofeoTrofeo

  Maserati Trofeo

  Maserati Trofeo is een spectaculair racekampioenschap voor privécoureurs die in een uitdagende race willen laten zien wat ze kunnen. Wij zijn sinds 2012 betrokken bij dit evenement.

 • Seven NotesSeven Notes

  Seven Notes

  Bij deze unieke samenwerking met producer en componist Howie B hebben we met de zeven kenmerkende noten van een Maserati-motor muziek gecomponeerd die tijdens speciale evenementen overal ter wereld wordt uitgevoerd.

  Seven notes

 • 805 Maserati Edition805 Maserati Edition

  805 Maserati Edition

  Deze limited edition-versie van de Bowers & Wilkins 805 Diamond weerspiegelt het chique, strakke interieur van de Maserati en biedt een geluidskwaliteit van het allerhoogste niveau.

  805 Maserati Edition

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.