Maserati Levante

Maserati Levante

De Levante is de eerste in zijn soort: een Maserati SUV. De intensieve samenwerking op het gebied van techniek en design tussen Maserati en Bowers & Wilkins hebben erin geresulteerd dat elk detail van het optionele Bowers & Wilkins Surround Sound System speciaal is ontworpen en akoestisch is geoptimaliseerd voor de grotere binnenruimte van de Levante. Het systeem levert compromisloos de beste resultaten in zijn klasse.

Advanced materials

Geavanceerd materiaal

In het Maserati Surround Sound System zijn beproefde en betrouwbare akoestische innovaties geïntegreerd die in veel van onze geavanceerde hifi-luidsprekers worden toegepast. Materiaal zoals Kevlar, in de jaren '70 door Bowers & Wilkins geïntroduceerd als conusmateriaal, is het resultaat van onze niet-aflatende inzet op het gebied van akoestisch onderzoek en akoestische ontwikkeling. Want als het gaat om het kiezen van materiaal voor ons luidsprekersysteem, is alleen het allerbeste goed genoeg.

Plaatsing van de luidsprekers

Het Bowers & Wilkins Surround Sound System is niet als extraatje achteraf ingebouwd. Nee, het systeem is vast geïntegreerd in het ontwerp van de auto. In de architectuur van de binnenruimte zijn zeventien luidsprekers ingebouwd, allemaal strategisch geplaatst om voor de best mogelijke akoestiek te zorgen.

Alleen perfectie is goed genoeg

Het afstellen van een luidsprekersysteem is een schone kunst, waarvoor een scherp gehoor en vele luisteruren nodig zijn. Het Maserati-systeem is door de technici die verantwoordelijk zijn voor de Bowers & Wilkins 800 Series Diamond afgestemd op de unieke omgeving van de binnenruimte van elke auto.

Immersive sound

Meeslepend geluid

Het Surround Sound System zet een nieuwe standaard voor akoestische details en helderheid in een Maserati. Bovendien zorgen de architectuur van het systeem en de geavanceerde digitale functies op elke plaats in de auto voor een echt meeslepende sound. Dus niemand hoeft iets van de belevenis te missen.

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.