Ghibli

Maserati Ghibli

Deze elegant vormgegeven sportsedan is de voorloper van een nieuwe lijn Maserati's en het volgende hoofdstuk in de legendarische geschiedenis van dit merk. Als optie is hij leverbaar met het premium-surroundsysteem van Bowers & Wilkins, dat zorgvuldig is afgestemd op het karakter van de architectuur in de auto en garant staat voor zuiver geluid onderweg.

Ghibli

Geavanceerde materialen

In het premium-surroundsysteem voor Maserati zijn beproefde innovaties verwerkt die in een groot aantal van onze geavanceerde hifispeakers worden toegepast. Materialen als Kevlar, dat Bowers & Wilkins in de jaren 1970 als materiaal voor de luidsprekerconus introduceerde, zijn het resultaat van vele jaren van onderzoek en ontwikkeling door ons als geluidsspecialist. Als het aankomt op het kiezen van de grondstoffen voor een luidsprekersysteem, is alleen het allerbeste goed genoeg.

Luidsprekerlocaties


Het premium-surroundsysteem van Bowers & Wilkins is niet iets wat achteraf is toegevoegd, maar is een integraal onderdeel van het ontwerp van de auto. Vijftien speakerunits zijn op strategische posities in de cabine ingebouwd voor een optimale geluidsweergave.

Perfect afgesteld


Een speakersysteem afstellen vergt meesterschap, een verfijnd gehoor en vele uren luisteren. Dezelfde engineers die ook verantwoordelijk waren voor de vermaarde 800 Series Diamond van Bowers & Wilkins hebben het audiosysteem voor Maserati op de unieke omgeving binnen in elke auto afgestemd.

Ghibli

Onweerstaanbaar geluid

Met dit premium-surroundsysteem is de lat voor akoestische detaillering en helderheid in een Maserati een flink stuk hoger gelegd. De systeemarchitectuur en de geavanceerde digitale eigenschappen zorgen voor een surroundgeluid in de auto dat onweerstaanbaar is voor alle inzittenden. Dit is compromisloos genieten.

Ghibli

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.