Car Audio

  • Innovatie
  • Akoestische principes
  • Tuning
BMW

BMW

Het exclusief voor de nieuwe BMW 7-serie ontwikkelde Diamond Surround Sound System van Bowers & Wilkins is uniek: nooit eerder zijn zulke geavanceerde geluidstechnieken, waaronder diamanten dome tweeters, toegepast in een personenauto. Vanaf dag één werkten de engineers van BMW en Bowers & Wilkins met elkaar samen om een geluidssysteem te creëren dat harmonieus samenwerkt met het luxe interieur van de auto, waarbij elke luidspreker optimaal gepositioneerd is voor het beste geluid. Het enige doel was een geluidservaring produceren die je het gevoel geeft dat je met de artiest in de studio zit.

Volvo

Volvo

De passie van Volvo is auto's ontwerpen die op het lijf van de gebruikers zijn gesneden. Een optimale geluidservaring hoort hier ook bij. Dat is een van de redenen achter deze geslaagde samenwerking, waarbij Bowers & Wilkins ongekend veel input kon leveren voor de zo belangrijke locaties van de luidsprekers. Een voorbeeld hiervan is de hogetonendriver midden op het dashboard die voor ongelooflijk natuurgetrouw, levensecht geluid en een exemplarische geluidservaring zorgt.

McLaren

McLaren

McLaren Automotive is een legendarische naam in de wereld van luxe, hoogwaardige sportauto's. Deze Britse fabrikant dankt zijn goede reputatie aan de unieke aandacht voor details en de wetenschappelijke ontwikkelingen op autogebied. Zowel met hoogwaardige sportauto's als met het groeiende assortiment auto's voor de consumentenmarkt, waaronder de nieuwe Sports Series met daarin het Bowers & Wilkins geluidssysteem met de Tweeter-on-Top-technologie.

Maserati

Maserati

Maserati en Bowers & Wilkins: twee verschillende bedrijven met dezelfde passie voor excellente
engineering en technologische innovatie. We hebben de handen met deze legendarische fabrikant van Italiaanse sportauto's ineengeslagen en nieuwe projecten en producten ontwikkeld, waaronder een verbluffend audiosysteem voor de nieuwste productieauto's van Maserati, waarin de 50 jaar aan geluidservaring van Bowers & Wilkins duidelijk doorklinkt. Het resultaat is geweldig geluid in fantastische auto's.

Car Audio

De toekomst

De toekomst voor audiosystemen voor auto's voorspellen is onmogelijk. Maar vanuit onze positie bezien lijkt er nog veel moois in het verschiet. Niet al te lang geleden konden we alleen maar dromen van het toepassen van diamanten dome tweeters in een auto. Met de BMW 7-serie is dit nu bewaarheid geworden. In samenwerking met auto-ontwerpers verkennen onze wetenschappers en engineers nu al de volgende fase in de evolutie van geluidssystemen voor auto's. Achter de schermen bestuderen we radicale nieuwe verbeteringen voor de drivertechnologie. En we onderzoeken hoe we het geluid in een auto nog natuurlijker en meer levensecht kunnen laten overkomen.

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.