MM-1 component 1

MM-1

MM-1 luidsprekers zijn echte hifi-luidsprekers, maar dan zo compact dat ze op uw bureau passen. Met behulp van technologie die is ontleend van de allerbeste studioluidsprekers, veranderen deze met aandacht voor detail en vakmanschap gebouwde computerluidsprekers uw computer in een echt hifisysteem. En bovendien zien ze er prachtig uit, passend bij de meest stijlvolle kantoorinrichtingen.

Van gebruiker tot luisteraar

Hifigeluid

Computers staan centraal in uw huis en in uw home entertainment. De pc's en Macs van dit moment worden onder andere gebruikt om films en muziek in hoge resolutie op te slaan en te streamen. De compacte MM-1 zorgt voor echte hifikwaliteit op uw bureau, zodat de multimedia-content van uw computer op zijn best klinkt.

Optimaal op korte afstand

Bij alle hifisystemen is er sprake van een specifiek punt waar de muziek het best klinkt. Bij de MM-1 hebben we ervoor gezorgd dat dit punt zich op korte afstand van het computerscherm bevindt, exact daar waar de luisteraar zit.

Volledig geluidsbereik

De meeste computerluidsprekers hebben maar één driver voor alle frequenties. De MM-1 heeft twee drivers, één voor het laag en midden en één voor de hoge tonen. Hij klinkt als een hifiluidspreker, omdat hij dat ook is.

MM-1 Hi-Fi sound

Veelzijdig

Uw computer is zeer veelzijdig en speelt graag telkens weer een andere rol. De luidsprekers moeten daarom even veelzijdig zijn. Elegante connectiviteit en intelligente, intuïtieve ontwerpelementen dragen ertoe bij dat de MM-1 klaar is voor vrijwel alles. Hij werkt met zowel een Mac als een pc en heeft ook een aux line-in aansluiting voor andere apparaten.

DSP

Kleine luidsprekers groots laten klinken is een kunst op zich. Digitale signaalverwerking (DSP) past de geluidsbalans voortdurend aan voor krachtige lage tonen en muziek die rijk en gedetailleerd klinkt, ongeacht het volume.

Ingebouwde DAC

Anders dan bij de meeste computerspeakers het geval is, haalt de MM-1 het geluid rechtstreeks vanaf USB en zorgt hij zelf voor de digitaal-analoog omzetting. Omdat de geluidskaart van de pc hierbij wordt omzeild, krijgt u altijd de beste geluidskwaliteit, ongeacht het uitgangssignaal van de computer.

MM-1 ready for everything

Ontdek nog meer

 • Zeppelin WirelessZeppelin Wireless

  Zeppelin Wireless

  De allernieuwste hifitechnologie en draadloos muziek afspelen in één slanke verpakking.

  Zeppelin Wireless

 • A7A7

  A7

  Het ultieme draadloze muzieksysteem - een audiofiel streaming hifi-systeem in één discrete kast en met AirPlay van Apple.

  A7

 • A5A5

  A5

  Puur, simpel en een verbluffend geluid. Levert draadloos hoogwaardige audio via AirPlay van Apple, in een verrassend compact systeem.

  A5

 • AirPlayAirPlay

  AirPlay

  Denk aan een liedje en speel het af: AirPlay streamt draadloos muziek vanaf een iPhone, iPad of iPad Touch, of vanaf iTunes op een Mac/pc.

  AirPlay

Copyright © 2017 Bowers & Wilkins. All rights reserved.