Subwoofer - Technology

Technologie

Een goede basweergave is essentieel voor elke klankbelevenis. Daarom hebben we baanbrekende bass technologieën ontwikkeld voor het leveren van kracht en controle. Filmgeluid komt op deze manier tot leven met behoud van alle details en precisie. Van grote film explosies tot subtiele geluiden in de muziek; laat u overtuigen door subwoofers van Bowers & Wilkins.

Subwoofer - Complete Control

Solide eenheden

Bij subwoofers is het vermogen maar de helft van het verhaal. Om naast de impact ook elk detail weer te geven is stabiliteit en controle nodig. De PV1D heeft een ultra solide kastconstructie en minimale vervorming. Doordaar wordt elke nuance en definitie perfect weergegeven.

Subwoofer - Rigid drivers

Totale controle

Met het opvallende bolvormige ontwerp en moderne digitale functies biedt de PV1D de perfecte combinatie tussen prestaties, flexibiliteit en controle. Dankzij de automatische kalibratie en voorkeurinstellingen kan de subwoofer gemakkelijk worden gecombineerd met een reeks Bowers & Wilkins luidsprekers, zowel in een home theater als in een 2.1 stereo systeem. Met de PV1D is de keus aan u.

Subwoofer - Opposed drive units

Eenheden tegenover elkaar

Dankzij de solide constructie  en het ingenieuze ontwerp van de dubbele eenheden is PV1D  bestand tegen een hoge druk. De symmetrische montage van de eenheden houdt de subwoofer in balans en stevig op de vloer en verbetert tegelijkertijd de drukverdeling in de kast.

Subwoofers - Pressure vessel

Drukkamer

Geïnspireerd door duikerklokken vormt de bolvorm van de PV1D een fraaie oplossing voor de problemen die conventionele subwoofers ondervinden. In een normale subwoofer met vlakke zijden zal de druk de panelen van de kast buigen en zo ongewenste resonanties veroorzaken. Bij de PV1D wordt deze druk gelijkmatig verdeeld in een sterke, doorlopende behuizing waardoor ongewenste trillingen tot het absolute minimum worden beperkt.

Subwoofers - Digital platform

Digitaal platform

Dankzij het nieuwe digitale platform levert de PV1D een sneller en dieper laag. Met een reeks EQ opties en voorkeurinstellingen, makkelijk te bedienen via het OLED display, is afstemming op uw luisterruimte en smaak buitengewoon eenvoudig.

More to explore

Mini Theatre

Mini Theatre

The multi-award winning Mini Theatre systems are perfect for people who want great theatre sound in smaller rooms.

Mini Theatre
Panorama 2

Panorama 2

Bring the excitement of cinema-like sound to your living room with Panorama - the best TV sound bar money can buy.

Panorama 2
Nautilus

Nautilus

De Nautilus™ is onze maatstaf: het resultaat van vijf jaar onderzoek en ontwikkeling om de perfecte luidspreker te ontwerpen.

Nautilus
Society of Sound

Society of Sound

Offers a unique chance to hear music exactly as recorded: detailed, vibrantly alive, full of power and unhindered by speaker distortion.

Society of Sound

Copyright © 2017 Bowers & Wilkins. All rights reserved.