CM Series

De nieuwe CM Serie is mooi van buiten én van binnen. Onder de minimalistische buitenkant brengen technologieën zoals ontkoppelde dubbele dometweeters de geluidsweergave naar een hoger niveau. Het resultaat: prachtig geluid.

CM Series

Pure eenvoud

'Less is more': met die woorden in ons achterhoofd hebben we de luidspreker opnieuw ontworpen. Bij de CM Serie heeft dat wel heel goed uitgepakt. Elke luidspreker wordt gemaakt met een paar heel zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige onderdelen. Door alles wat overbodig is weg te laten, zorgen we dat het geluid precies wordt weergegeven zoals de artiest wilde dat u het zou horen.

De tweeter bovenop

De tweeter bovenop

Elke luidspreker in de CM Serie heeft een speciale tweeter. De CM10 S2 en CM6 S2 bevatten bovendien een tweeter bovenop. Het resultaat klinkt geweldig.

Design and craftmanship

Ambacht en stijl

De CM Serie klinkt en oogt goed dankzij de hoogwaardige materialen en blinde schroeven. Maar dit is niet alleen van esthetische waarde: de massieve kastconstructie en de doorlopende oppervlakken gaan vervorming tegen.

Ontdek nog meer

Abbey Road Studios

Abbey Road Studios

Lees waarom de beste opnamestudio ter wereld een enthousiaste fan is van de luidsprekers in de 800 Series van Bowers & Wilkins.

Abbey Road Studios
Vakmanschap

Vakmanschap

Vaardige handen, scherpe ogen en de allerbeste natuurlijke materialen spelen allemaal een essentiële rol in het productieproces.

Craftsmanship
Innovatie

Innovatie

Iedere ontdekking die onze wetenschappers doen, is van invloed op de manier waarop luidsprekers over de hele wereld ontworpen en gebouwd worden.

Innovation
Society of Sound

Society of Sound

Biedt een unieke kans om muziek te beluisteren precies zoals die was opgenomen: gedetailleerde, krachtige en heldere klanken, zonder door luidsprekers veroorzaakte vervorming.

Society of Sound

Copyright © 2017 Bowers & Wilkins. All rights reserved.