CM Series

CM Series

De nieuwe CM Serie is mooi van buiten én van binnen. Onder de minimalistische buitenkant bepalen technologieën zoals ontkoppelde dubbele dometweeters een nieuwe norm voor geluidsweergave. Het resultaat: de CM Serie klinkt prachtig.

Klinkt prachtig

Eenvoud in zijn puurste vorm. Onze benadering van 'less is more' voor het ontwerp van luidsprekers is met de CM Serie nog verder doorgevoerd. Elke luidspreker bestaat uitsluitend uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige componenten, zodat niets een optimaal geluid in de weg staat. Dit levert een ongekende muzikale detaillering en nuance op voor luidsprekers in deze klasse: en dat klinkt echt prachtig.

Geavanceerde technologie

Dubbele dometweeters zorgen voor nauwkeurige hoge tonen en worden gecombineerd met andere technologieën waardoor de CM Serie prachtig klinkt. Zo hebben twee modellen in deze serie de tweeter bovenop.

Voor elk vertrek en elke toepassing

Van hifi-stereo tot home cinema voor vertrekken van elke grootte: de CM Serie biedt altijd de passende luidsprekers. Met diverse opties zoals op een standaard te monteren, vloerstaande en middenluidsprekers en een subwoofer.

Bowers & Wilkins CM Series - Beautiful sound.

Vakmanschap

Aandacht voor detail is van essentieel belang om de CM Serie even prachtig te laten klinken als hij eruit ziet. Om de kasten van de CM Serie een prachtig, strak design te geven, worden hoogwaardige materialen, zoals fineer van echt hout, en blinde schroefbevestigingen gebruikt. Dit is niet alleen van esthetische waarde: de massieve kastconstructie en de doorlopende oppervlakken dragen ook bij aan het beperken van vervorming.

Afwerkingsvarianten

Er is heel veel aandacht besteed aan de binnenkant van de luidsprekers uit de CM Serie, maar dat betekent niet dat de buitenkant uit het oog is verloren. Met zijn drie hoogwaardige afwerkingsvarianten past de CM Serie elegant in elke omgeving.

Aandacht voor detail

De diverse designdetails, waaronder de blinde schroeven, van de CM Serie leveren zowel een mooier uiterlijk als een beter geluid op. Door de magnetische grills zijn er geen zichtbare bevestigingen; de akoestisch geoptimaliseerde tweetergrill zorgt voor de beste bescherming.

Bowers & Wilkins CM Series - Craftsmanship

Home cinema

Met drie vloerstaande modellen, drie voor montage op een standaard, twee middenluidsprekers en een subwoofer, is de CM Serie zowel ideaal voor een home cinema surround- als een stereo-opstelling. CM9 S2 Theatre is een 5.1-systeem dat zelfs het allergrootste vertrek nog vult, terwijl CM8 S2 Theatre een 5.1-systeem is dat ideaal is voor een knussere ruimte.

Middenkanalen

Allebei de middenluidsprekers in de CM Serie zijn voorzien van ontkoppelde dubbele dometweeters voor kristalheldere dialogen, en Centre 2 S2 combineert twee lagetonendrivers met een middentonendriver van FST Kevlar voor genoeg vermogen om de allergrootste ruimte nog te vullen.

Subwoofers

ASW10CM S2 is een veelzijdige, krachtige subwoofer die een perfecte aanvulling vormt op andere luidsprekers in de CM Serie. Met zijn precieze lage tonen vult hij het hele vertrek. Hij is verkrijgbaar als Gloss Black of Satin White.

Bowers & Wilkins CM Series - Home Theatre

Ontdek nog meer

 • Zeppelin WirelessZeppelin Wireless

  Zeppelin Wireless

  De allernieuwste hifitechnologie en draadloos muziek afspelen in één slanke verpakking.

  Zeppelin Wireless

 • 600 Series600 Series

  600 Series

  De 600-serie wordt gekenmerkt door de nieuwe, losgekoppelde dubbele dometweeter van Bowers & Wilkins en levert een zeer hoge geluidskwaliteit tegen een alleszins redelijke prijs.

  600 Series

 • SoSSoS

  Society of Sound

  Leden van de Society of Sound Music kunnen door Peter Gabriels Real World Studios en het London Symphony Orchestra beheerde muziek van hoge kwaliteit downloaden.

  Society of Sound

 • GhibliGhibli

  Maserati Ghibli

  Deze elegant vormgegeven sportsedan is voorzien van het premium-surroundsysteem van Bowers & Wilkins, dat zorgvuldig is afgestemd op het karakter van het interieur van deze auto.

  Ghibli

Copyright © 2017 Bowers & Wilkins. All rights reserved.