600 Serie

De 600 Serie combineert uitstekende audio prestaties met een aantrekkelijke prijs door technologie van high-end luidsprekers van Bowers & Wilkins te verenigen met technische oplossingen die uniek zijn voor deze lijn, waardoor optimaal geluid voor iedereen binnen handbereik komt.

High-quality finishes

Omwille van de muziek

Het maakt niet uit waar uw muziek vandaan komt. Of uw persoonlijke voorkeur nu uitgaat naar klassiek vinyl, FLAC-bestanden of streamen met Spotify: wat er echt toe doet, is hoe goed u de muziek vindt klinken. En in een wereld van streaming, draadloze en op de cloud gebaseerde audio, in een wereld waar muziek moet concurreren met al het andere dat er in onze levens gebeurt, is het belangrijker dan ooit dat de muziek briljant klinkt. Is er iets anders wat u zowel in slaap kan brengen als energie kan geven, of waarmee u tot rust kunt komen en uw hoofd leeg kunt maken. Laat alle drukte voor wat het is, ga lekker achterover zitten en luister eens echt ... en zie wat er dan gebeurt.

Flowport

Flowport™

Verbetert de prestaties van de reflexpoort door turbulentie tot een minimum te beperken op dezelfde manier als dit bij een golfbal gebeurt.

Flowport
Crossover

Wisselfilter

Hoe beter het mechanische ontwerp van de luidspreker, hoe eenvoudiger het elektronische ontwerp van het wisselfilter kan zijn.

Crossover

Ontdek nog meer

Mini Theatre

Mini Theatre

De meerdere malen bekroonde Mini Theatre-systemen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar geweldig thuisbioscoopgeluid in kleinere kamers.

Mini Theatre
Society of Sound

Society of Sound

Biedt een unieke kans om muziek te beluisteren precies zoals die was opgenomen: gedetailleerde, krachtige en heldere klanken, zonder door luidsprekers veroorzaakte vervorming.

Society of Sound
Innovatie

Innovatie

Iedere ontdekking die onze wetenschappers doen, is van invloed op de manier waarop luidsprekers over de hele wereld ontworpen en gebouwd worden.

Innovation
700 Series

700 Series

Luister naar muziek zoals de artiest het bedoelde. De 700 Series laat meer subtiele details in de oorspronkelijke opname horen.

700 Series

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.