600 Series

600 Serie

Iedereen zou echt goed geluid moeten kunnen ervaren. De nieuwe 600 Serie maakt dit mogelijk. De 600 Serie combineert uitmuntende audio prestaties met een aantrekkelijke prijs door technologie van high-end luidsprekers van Bowers & Wilkins te verenigen met technische oplossingen die uniek zijn voor deze lijn, waardoor optimaal geluid voor iedereen binnen handbereik komt.

Partners in geluid


Onze prijswinnende luidsprekers presteren het best in combinatie met een cd-speler en versterker van hoge kwaliteit. Rotel maakt hoogwaardige audio-apparatuur met een zuiver en vol signaal, zodat onze luidsprekers uit de 600 serie met hun loepzuivere geluid uw muziek tot leven laten komen.

Profiteer van een tijdelijke korting en geniet meer van uw favoriete muziek voor minder dan u zou verwachten.

Ontdekken

Ontkoppelde dubbele dometweeter

De 600 Serie maakt gebruik van tweetertechnologie die is ontleend van de bekroonde CM10 luidspreker van Bowers & Wilkins. Dubbele dometweeters bestaan uit een dome van aluminium waardoor ze erg licht zijn, terwijl een ring van dikker aluminium eromheen voor stijfheid zorgt. Voor akoestische onafhankelijkheid zijn de tweeters in de 600 Serie ook van de kast 'ontkoppeld'. Het resultaat is een hogetonenweergave die zo puur en precies is dat je er stil van wordt.

Lage tonen voor iedereen

Zowel de 683 als de HTM61 zijn voorzien van verbeterde woofers met een nieuwe, dubbellaagse constructie. Hierdoor krijgt de conus een hogere break-upfrequentie voor een vollere, basweergave en een betere integratie met de middentonen.

FST

Door onze ‘Fixed Suspension Transducer’ drivers presteren Kevlar conussen nog beter. De innovatieve ‘vrije’ ophanging van FST-drivers beperkt vervorming tot het minimum en levert een onvergelijkbaar helder middengebied op.

Decoupled Double Dome

Kristalhelder geluid

Een dergelijke geluidsweergave tegen deze prijs realiseren is alleen maar mogelijk met behulp van een zeer zorgvuldig ontwerp. Beproefde technologie uit de high-end lijnen van Bowers & Wilkins, zoals de ontkoppelde dubbele dometweeters, worden naadloos geïntegreerd met nieuwe ontwikkelingen, waaronder nieuwe woofers van twee lagen aluminium. Dankzij deze innovatieve engineering levert de 600 Serie een superieure geluidsweergave en een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Hifi voor iedereen

Kunt u iets anders noemen waarvan u zo tot rust kunt komen en dat u zoveel energie en inspiratie kan geven als muziek? Bowers & Wilkins vindt dat iedereen van echt geweldig geluid moet kunnen genieten. Daarom is de 600 Serie zo ontworpen dat hij binnen de meeste toepassingen en woonkamers past. Nu kan iedereen van topgeluid genieten!

Luister en geniet.

De 800 Series Diamond luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn vermaard over de hele wereld. Daarom treft men ze aan in toonaangevende studio's zoals de Abbey Road Studios in Londen. De getrainde oren die verantwoordelijk waren voor de afstelling van die luidsprekers, hebben nu ook de 600 Serie onder handen genomen.

Hi-Fi Classics

Passie voor geluid

In een wereld waar muziek moet concurreren met alles wat er om ons heen gebeurt, is het belangrijker dan ooit dat de muziek briljant klinkt. Er is immers niets wat zoveel inspiratie kan bieden als muziek. Maar om echte passie op te wekken, moet de muziek ook echt goed klinken. De 600 Serie is de belichaming van een idee: geweldige muziekkwaliteit overal en voor iedereen.

LP of FLAC

Het maakt niet uit waar uw muziek vandaan komt. Of u nu de voorkeur geeft aan klassiek vinyl of digitale bestanden als FLAC, wat er echt toe doet, is hoe goed u de muziek vindt klinken. Met de luidsprekers uit de 600 Serie klinkt de muziek altijd geweldig, ongeacht het formaat van de luidspreker.

Groot of klein

De 600 Serie is ervoor om geluid overal optimaal tot zijn recht te laten komen, via vloerstaande stereoluidsprekers voor de allerbeste geluidsweergave en home cinema-toepassingen in grote kamers tot compacte monitor- en tegen de wand gemonteerde luidsprekers. En elke luidspreker levert daarbij een verbluffende goede geluidsweergave.

Passion for sound

Home Theatre

De nieuwe 600 Serie is niet alleen ideaal voor wie optimaal van stereo wil genieten, maar de luidsprekers uit deze lijn kunnen ook met elkaar worden gecombineerd voor een verbluffend goed home theatre surround-systeem. En omdat de 600 Serie luidsprekers van verschillende formaten, plus centerluidsprekers en subwoofers omvat, vult hij de grootst mogelijke ruimte met geluid, maar past hij even gemakkelijk in een kleine kamer. Geniet met de 600 Serie van home theatre prestaties voor iedereen.

Centerspeakers

De twee centerluidsprekers van de 600 Serie ogen fantastisch dankzij hun slanke kast en symmetrische ontwerp. Bovendien klinken ze ook geweldig door de ontkoppelde dubbele dometweeters en de Kevlar drivers die goed zijn voor heel veel detaillering, power en precisie.

Subwoofers

De 600 Serie omvat drie subwoofers, uiteenlopend van de compacte ASW608 tot de krachtige ASW610XP. Elk daarvan heeft een uiterst efficiënte klasse D-versterker, voor een geluidsweergave van het allerhoogste niveau. En ze zijn allemaal zo afgewerkt dat ze bij de rest van de serie passen.

Home theatre

Partners in geluid


Perfecte luidsprekers presteren het best met topapparatuur. Daarom hebben Bowers & Wilkins
en Rotel hun systemen perfect op elkaar afgestemd. Profiteer van een

tijdelijke korting en geniet meer van uw favoriete muziek voor minder dan u zou verwachten.
Momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

Systeemsynergie

De prijswinnende 685 S2s luidsprekers passen perfect bij de A12 versterker en de CD14 cd-speler van Rotel. Deze mooie, compacte set levert een geweldige resolutie met veel vermogen, dynamiek en volume.

Samen beter

Dit compacte systeem is ideaal voor een relatief kleine ruimte. Samen met de hoogwaardige A10 versterker geven de 686 S2s boekenplankluidsprekers een bijzonder gedetailleerd geluid met een hoge resolutie.

Geluidsoplossingen

Op zoek naar het perfecte systeem? De beste manier om een geweldig geluid in huis te halen en binnen uw budget te blijven, is gewoon eens binnen te stappen bij uw Bowers & Wilkins en Rotel dealer. Daar vindt u alle antwoorden.

De ideale combinatie

Als u een grote ruimte heeft en houdt van een loepzuiver geluid, dan hebben wij de ideale combinatie voor u. De krachtige A14 versterker en de dynamische 683 S2 vloerluidsprekers vullen de ruimte moeiteloos met een prachtig vol geluid.

Ontdek nog meer

 • MT-50MT-50

  MT-50

  MT-50 combineert de M-1 luidspreker met de compacte maar krachtige ASW608 subwoofer . Samen geven deze speakers een prachtige en intense surround sound ervaring.

  MT-50

 • NautilusNautilus

  Nautilus

  Nautilus staat wereldwijd hoog aangeschreven als een uitstekende luidspreker die de richting van de audio-industrie nog altijd bepaalt.

  Nautilus

 • SoSSoS

  Society of Sound

  Leden van de Society of Sound Music kunnen door Peter Gabriels Real World Studios en het London Symphony Orchestra beheerde muziek van hoge kwaliteit downloaden.

  Society of Sound

 • 805 Maserati Edition805 Maserati Edition

  805 Maserati Edition

  Deze limited edition-versie van de Bowers & Wilkins 805 Diamond weerspiegelt het chique, strakke interieur van de Maserati en biedt een geluidskwaliteit van het allerhoogste niveau.

  805 Maserati Edition

Copyright © 2018 Bowers & Wilkins. All rights reserved.