MT-60D

Het Mini Theater systeem MT-60D, bestaande uit vijf M-1 luidsprekers gecombineerd met de verbluffende PV1D subwoofer staat garant voor een onverslaanbaar geluid.

MT-60D

Als u op zoek bent naar een indrukwekkend bioscoopgeluid dat makkelijk in uw leven past, dan is de MT-60D de ideale oplossing. Dit systeem combineert de veelzijdige M-1 luidspreker met het krachtige vermogen van de PV1D subwoofer. Voor een filmgeluid dat u van de eerste tot aan de laatste seconde zal blijven fascineren.

Door de veelzijdige en compacte vorm kan de M-1 luidspreker overal en op zeer eenvoudige wijze geplaatst worden. De vijf M-1 luidsprekers in het Mini Theater systeem zorgen voor een open, sprankelend en ruimtelijk geluidsbeeld.

De M-1 luidspreker en de PV1D subwoofer sluiten naadloos op elkaar aan. Deze bijzondere subwoofer haalt dankzij de symmetrisch geplaatste drive units, hoogwaardige versterking en DSP het beste uit uw muziek en films. Al deze onderdelen zorgen samen voor een uitdagende en overtuigende meerkanaals geluidsweergave.

MT-60D
Model MT-60D
Satellieten 5 x M-1
Subwoofer PV1D
Afwerking Matzwart
Matwit

What HiFi - March 2012
This is a true all-rounder: it's adept at everything you’d want a 5.1-channel surround speaker package to do...
Read the full review

Verwante producten

MT-50

MT-50

Het MT-50 pakket combineerd de M-1 luidspreker met de compacte maar krachtige ASW608 subwoofer voor een adembenemende home cinema ervaring.

M-1

M-1

De M-1 luidspreker kan perfect worden gebruikt als stereo luidspreker, centerkanaal of als onderdeel van het Mini Theater systeem.

PV1D

PV1D

De PV1D verandert de kijk op subwoofers. Dankzij de bolvormige behuizing en de uitmuntende prestaties.

PM1

PM1

De nieuwe PM1 is een luxe compacte luidspreker met een zeer hoogwaardige prestaties.

Copyright © 2014 Bowers & Wilkins. All rights reserved.