CI 700

De CI 700 Serie biedt maximale prestaties in een minimale vorm. We hebben goed geluisterd naar ervaren custom installateurs om te ontdekken wat zij belangrijk vinden.

CI 700

Streven naar perfectie

Het woord 'concessie' komt niet voor in het vocabulaire van Bowers & Wilkins. Vraag het maar aan de wetenschappers van het Steyning Research Establishment, het speciale onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium van Bowers & Wilkins. De baanbrekende innovaties die hier al veertig jaar worden ontwikkeld, zijn van invloed geweest op de manier waarop luidsprekers overal ter wereld worden ontworpen en geproduceerd. Technologische doorbraken zoals de tweeter buisbelasting van de Nautilus en driver units van Kevlar zijn al vaak geïmiteerd, maar nog nooit geëvenaard. Bowers & Wilkins technologieën zoals deze zijn tegenwoordig overal te vinden waar geluidskwaliteit van belang is – bijvoorbeeld in de toonaangevende opnamestudio's, of verborgen in muren en plafonds als onderdeel van een custom installatie systeem van Bowers & Wilkins.

CI 700

Technologie

Dankzij onze voortdurende investeringen in technologie blijft Bowers & Wilkins voorop lopen op het gebied van luidsprekerinnovaties. De CI 700 Serie wordt gekenmerkt door Nautilus tweeters, FST Kevlar middentoners en Flowport voor een betere basweergave, terwijl een scharnierende reservoirkast het interne volume van de luidsprekers vergroot.

CI 700

Geluid

Alle luidsprekers van de CI 700 Serie zijn zorgvuldig ontworpen op een optimale spreiding. De baffle is gegoten als één geheel, waardoor een onvoorstelbaar stijve structuur ontstaat. De plafondmodellen hebben een schelp onder de tweeter, voor de perfecte spreiding bij hoge frequenties en een nauwkeurigere geluidsweergave.

CI 700

Flexibel

Elke ruimte is anders. Daarom is de CI 700 Serie met custom installatie luidsprekers zo flexibel mogelijk ontwikkeld. Een combinatie van luidsprekers voor inbouw in wand of plafond biedt zeer veel flexibiliteit, terwijl u uit een aantal verschillende formaten en configuraties altijd het voor u perfecte systeem kunt kiezen.

CI 700

Partners

Om de verbluffende geluidskwaliteit van uw CI 700 Serie luidsprekers mogelijk te maken, hebben we gebruik gemaakt van beproefde technologieën die u terugvindt in onze befaamde CT 700 Serie met Custom Theatre luidsprekers. De compactere CI 700 Serie komt perfect overeen met de klankbalans van de CT 700 en de beide series kunnen dan ook in combinatie worden gebruikt voor een echte thuisbioscoop in kleinere ruimten.

Ontdek nog meer

CI600

CI600

Wanneer luidsprekers gehoord maar niet gezien moeten worden, bieden de CI 600 installatie luidsprekers op discrete wijze een fantastische geluidsweergave.

CI600
Custom Theatre

Custom Theatre

De Custom Theatre-systemen van Bowers & Wilkins bieden een authentieke thuisbioscoopervaring in uw eigen huis.

Custom Theatre
Theater

Theater

Ervaar het genot van surround sound met de bekroonde thuisbioscoopsystemen van Bowers & Wilkins.

Home Theatre
Innovatie

Innovatie

Ontdek de belangrijkste technologieën van Bowers & Wilkins die de CM Series zo speciaal maken.

Innovation

Copyright © 2017 Bowers & Wilkins. All rights reserved.