CI 600

Al onze luidsprekers staan op een hoog niveau, maar we begrijpen ook dat sommige exemplaren wel fantastisch moeten klinken maar ook vrijwel onzichtbaar – maak daarom kennis met de CI 600 Serie.

CI 600

Zorg en aandacht

Onze eersteklas custom installatie luidsprekers zijn ontwikkeld met precies dezelfde zorg en aandacht die we besteden aan onze meer conventionele luidsprekers met behuizing. Omdat we meer dan veertig jaar ervaring hebben met de ontwikkeling van luidsprekers en voortdurend investeren in wetenschap en technologie, blijven we op het gebied van geluidskwaliteit het goede voorbeeld geven. Onze luidsprekers uit de CI 600 Serie vormen daarop geen uitzondering.

CI 600

Verborgen

Dankzij een combinatie van eigenschappen blijft de CI 600 Serie vrijwel onzichtbaar. Ook kunnen de supervlakke randen naar wens in kleur worden gespoten, waardoor ze nog minder opvallen. En dankzij een grote keuze aan vierkante of ronde roosters gaat elke luidspreker volledig op in de omgeving. Tot slot zorgen donkere interne oppervlakken voor discretie.

Abbey Road Studios

Geweldig geluid

De CI 600 Serie bevat dezelfde Bowers & Wilkins technologieën die worden gebruikt in enkele van de beste opnamestudio's ter wereld, waardoor deze luidsprekers voor custom installaties elke ruimte kunnen vullen met verbluffend, levensecht en driedimensionaal geluid. Het resultaat is een serie die vrijwel onzichtbaar is, maar een absoluut genot om naar te luisteren.

CI 600

Flexibel

Elke ruimte is anders. Daarom is de CI 600 Serie met custom installatie luidsprekers zo flexibel mogelijk ontwikkeld. Een combinatie van luidsprekers voor inbouw in wand of plafond biedt zeer veel flexibiliteit, terwijl u uit een aantal verschillende formaten en configuraties altijd het voor u perfecte systeem kunt kiezen.

CI 600

Perfecte presentatie… overal

Het zal zelden voorkomen dat iemand precies onder een luidspreker van een custom installatie staat. Daarom kan bij vrijwel al onze tweeters de hoek worden ingesteld. Bovendien kunt u nu met een schakelaar op de baffle van onze luidsprekers ook de hoek voor de middenfrequenties bepalen, zodat u overal in een ruimte een perfect geluid hebt.

Ontdek nog meer

CI700

CI700

Maximale prestaties in de kleinst mogelijke ruimte is de motivatie achter deze baanbrekende reeks installatie luidsprekers.

CI700
Custom Theatre

Custom Theatre

De Custom Theatre-systemen van Bowers & Wilkins bieden een authentieke thuisbioscoopervaring in uw eigen huis.

Custom Theatre
Theater

Theater

Ervaar het genot van surround sound met de bekroonde thuisbioscoopsystemen van Bowers & Wilkins.

Home Theatre
Innovatie

Innovatie

Ontdek de belangrijkste technologieën van Bowers & Wilkins die de CM Series zo speciaal maken.

Innovation

Copyright © 2017 Bowers & Wilkins. All rights reserved.