CI 300

Alle luidsprekers in de CI 300 Serie zijn zodanig ontworpen dat ze vrijwel onzichtbaar zijn. Het geluid dat ze voortbrengen is echter een absoluut genot om naar te luisteren.

CI 300

Niets te zien, alles horen

Bowers en Wilkins luidsprekers hebben altijd garant gestaan voor de meest natuurlijke geluidsweergave op ieder prijsniveau. Onze drang naar perfectie op het gebied van het gebruik van topkwaliteitmaterialen en door ons ontwikkelde technieken is succesvol overgebracht naar onze inbouwluidsprekers, zodat een ieder die niets wil zien maar toch alles wil horen, hier ook op zijn wenken kan worden bediend. Dit geldt ook voor onze recentelijk geïntroduceerde 300 Serie inbouwluidsprekers. Deze luidsprekers mogen dan nauwelijks met het oog waarneembaar zijn maar zijn een lust voor het gehoor.

CI 300

Superieure geluidskwaliteit, overal

Wij zijn zeer betrokken bij compromisloze geluidsweergave. Wij geloven in een wereld waarin luidsprekersystemen worden gebruikt die zijn opgebouwd uit de modernste materialen en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Dit is ook van toepassing op onze inbouwluidsprekers, omdat het ons hier ook gaat om superieure weergave, ongeacht of de gebruiksomgeving een hoge vochtigheidsgraad heeft, zoals een zwembad of een sauna. De drie nieuwe modellen van de CI 300 Serie zijn speciaal ontworpen om met deze veeleisende situaties adequaat om te gaan. Het prijsniveau van deze luidsprekers wekt de gedachte dat het hier gaat om instapmodellen maar het tegendeel is waar, deze luidsprekers bieden de mogelijkheid te worden gebruikt op kritische plekken waar kwaliteitsweergave voorheen ondenkbaar was.

CI 300

Aangenaam leven met geluidsweergave

Met Bowers & Wilkins inbouwluidsprekers kan een systeem zo eenvoudig of zo ambitieus zijn als u zelf wenst. Misschien wilt u slechts een stel inbouwluidsprekers in uw plafond, of u bent op zoek naar een zeer geavanceerd systeem dat muziek naar alle vertrekken in uw woning transporteert en dat zelfs rekening houdt met de gemoedstoestand en de smaak van uw huisgenoten op verschillende locaties. Of wat dacht u van een volledig onzichtbare Home Theater oplossing op ieder wensbaar kwaliteitsniveau? U zult verbaasd zijn welke oplossingen Bowers & Wilkins u biedt! Met Bowers & Wilkins inbouwsystemen kunnen muziek en film uw leven verrijken, zonder dat u wordt geconfronteerd met stapels zichtbare apparatuur.

Ontdek nog meer

CI700

CI700

Maximale prestaties in de kleinst mogelijke ruimte is de motivatie achter deze baanbrekende reeks installatie luidsprekers.

CI700
CI600

CI600

Wanneer luidsprekers gehoord maar niet gezien moeten worden, bieden de CI 600 installatie luidsprekers op discrete wijze een fantastische geluidsweergave.

CI600
Subwoofers voor wandinbouw

Subwoofers voor wandinbouw

Kwalitatief hoogwaardige geluidsweergave en flexibele bevestigingsopties voor een diepe bas ... waar dan ook.

In-wall subwoofers
Mini Theatre

Mini Theatre

De meerdere malen bekroonde Mini Theatre-systemen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar geweldig thuisbioscoopgeluid in kleinere kamers.

Mini Theatre

Copyright © 2017 Bowers & Wilkins. All rights reserved.