Subwoofers voor inbouw

Het Bowers & Wilkins subwoofer programma voor inbouw biedt een elegante methode om weergave met volledig bereik in een custom installatie mogelijk te maken. Kwalitatief hoogwaardige geluidsweergave en flexibele bevestigingsopties voor een diepe bas... waar dan ook.

ISW-4

Niets te zien, des te meer te horen

Bas is een onmisbaar deel van het klankbeeld; dat geldt voor zowel muziek als films en voor zowel custom installaties als de tweekanalen HiFi luidspreker van een echte muziekliefhebber of een volledig aangepast home theater. Met bijna 45 jaar ervaring in het streven naar pure weergave, is dit iets dat we bij Bowers & Wilkins maar al te goed begrijpen. Daarom hebben we een stel speciale subwoofers voor inbouw ontwikkeld, bedoeld voor custom installaties. De ISW-3 en ISW-4 bieden strakke, gecontroleerde en diepe basklanken zonder verdere aantasting op uw interieur.

More to explore

CI 300

CI300

Met onze custom installatie luidsprekers kunnen muziek en films uw leven op onopvallende wijze verrijken.

CI300
CI700

CI700

Maximale prestaties in de kleinst mogelijke ruimte is de motivatie achter deze baanbrekende reeks installatie luidsprekers.

CI700
Custom Theatre

Custom Theatre

De Custom Theatre-systemen van Bowers & Wilkins bieden een authentieke thuisbioscoopervaring in uw eigen huis.

Custom Theatre
Society of Sound

Society of Sound

Biedt een unieke kans om muziek te beluisteren precies zoals die was opgenomen: gedetailleerde, krachtige en heldere klanken, zonder door luidsprekers veroorzaakte vervorming.

Society of Sound

Copyright © 2017 Bowers & Wilkins. All rights reserved.